Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BBC2] Darmowe Battlefield: BC 2 MultiPlayer - NexusBF BC2.

LubianyIKochany

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czm jak ja stwierdziłem że lookne co to za coś nie, wbijam na BC2 i nie mogę się zalogować na te dane z fourum nexusa ale mogę na te z normalnej gry i wgl mam te same serwy co na normalnym BC2 ale tych nexusowych nie, co jest?:D

LOL

Opublikowano

a ja też mam problem bo grałem sobie grałem i nagle bum do lobby mnie wzieło i wylogowało i nie moge się zalogować 8S

aha przerwa techniczna nexusa ;)

657_przechwytywanie2.jpg

Opublikowano

Nie nie ma lagów, a filmik 13-o minutowy pokazujący grę na polskim serwerze jest już w trakcie renderowania. Filmik będzie w jakości HD na youtube, pokazuję, że gra nie posiada lagów i ma zachęcić do gry. Filmik także pokazuję mojego no-skilla. FIlmik na którym serwer był nagrywany to polski serwer, na którym nie ma lagów, jak na każdym. Mimo, że gra pokazuję pingi wysokie nie są one takie w rzeczywistości (dla porównania na 40megabitowym internecie pokazuję ping 200, rzeczywiście mam ping 30 który był sprawdzany na nexuslog)

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale to NIE jest legalny sposób na grę w BF:BC2. To jest piracki emulator i nie wiadomo jak dobrze zrobiony to i tak zostanie piratem. :)

Jeśli ktoś to napisał wyżej to przepraszam, ale nie czytałem całego tematu.

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale to NIE jest legalny sposób na grę w BF:BC2. To jest piracki emulator i nie wiadomo jak dobrze zrobiony to i tak zostanie piratem. :)

Jeśli ktoś to napisał wyżej to przepraszam, ale nie czytałem całego tematu.

Japierdole. JAK ?! CO JEST PIRACKIE ? WŁASNORĘCZNIE NAPISANY KOD ?

Are u fucking kidding me ?

OndteAw.png
Opublikowano

Japierdole. JAK ?! CO JEST PIRACKIE ? WŁASNORĘCZNIE NAPISANY KOD ?

Are u fucking kidding me ?

chyba kopia gry od reloaded.

Opublikowano

Mam orginalnego Battlefield Bad Company 2, czy mogę do niego pobrać emulator'a? Czy wszystko będzie działać? Czy muszę pobrać tego reload ?

Opublikowano

tu nie chodzi o piractwo tylko tak jest najłatwiej wystarczy tylko gra od kolegi

a nexus dla tych którzy mają tą gre jest tylko po to jak np. dostałeś bana , albo chcesz sobie po czitować, chyba że chcesz sobie jeszcze raz po wbijać levele

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem gdy wybieram sever włańczam piszę wgrywanie i tak 5 minut a potem czarny obraz na 3 sec u dołu wczystywanie ale nagle wystąpił bła z połończeiem sieciowym spróbuj pużniej i tak całły czas możecie mi pomóc bardzo proszę

Witam mam problem gdy wybieram sever włańczam piszę wgrywanie i tak 5 minut a potem czarny obraz na 3 sec u dołu wczystywanie ale nagle wystąpił bła z połończeiem sieciowym spróbuj pużniej i tak całły czas możecie mi pomóc bardzo proszę

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ściągnąłem gierke i chciałbym pograć sobie ale nie moge wyskakuje błąd podczas uruchamiania

link: http://speedy.sh/Xr3wT/Trololo.JPG

Posiadam zainstalowanego Net Frameworka 3.5 Visual C++ 2005 2008 2010

Directx 10, Java, Adobe air, Adobe Reader.

Czytałem na necie, że potrzebne jest to wszystko.

Windows XP. Service Pack 3

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+

2.61 GHz , 2 GB RAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...