Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] darkorbit - pare pytań

darkbak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Chciał bym zacząć w to grać ale mam pare pytań.

1) Czy level 15 musial bym duzo wbijac ?

2) Jezeli pokupuje sie trochę rzeczy za urium typu bronie , działka itp statek 15 lvl moze pokonac taki 20 lvl ?

Na razie takie pytania jeżeli będę potrzebował jakiś innych odpowiedzi to napisze na razie niech ktoś odpowie na obecne...

Opublikowano

1.Tak ale zależy od gracza ja 12 lvl wbiłem w 2 miesie

2.Tak możesz pokonać, ale trudno sobie uświadomić żeby do takiego czegoś doszło...

:)

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Opublikowano

2) Poziom i ranga nie zmieniają obrażeń, zatem nawet z 1 poziomem możesz pokonać 19

Opublikowano

1. 15 lvl wbijesz w ciągu kilku dni

2. 20 poziom możesz pokonać nawet 1 lvl ważniejsze jest wyposażenie profil pilota statek i inne dodatki w grze.

1000542_488527844557457_1771921595_n.jpg

Opublikowano

Nie pokonasz 20 levelu na pierwszym (oczywiście chodzi o fulki) bo havoce, herculesy i inne sprawy za wrota.
Tak na prawdę już się nie wyposażasz za uri tylko wrzucając uri co najwyżej we wrota/w klucze do skrzyń.
Co do levela 15 - nic specjalnego, w 2 tygodnie na byle jakim bocie jak nie będzie aktualizacji codziennie.
A co do botów - szukaj po podpiętych tematach i tutach.
Z darkorbit przygodę zaczynać teraz - troche kiepsko - no ale co kto tam chce ;)

7yo9.png

Opublikowano

1. Na bocie o wiele krocej nzi recznie (Polecam ci kupic dozywotnia licencje na bota)

2. Lvl nie wnika w DMG, 20 lvl moze miec startowe eq a 5 lvl najlepsze :)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

1. 15 lvl możesz wbić w tydzień z dobrym klanem :>
2. Możesz pokonać taki 20 lvl jeżeli masz dobre konto ulepszenia lf4 pp i tp ;) (chyba że koleś jest cienki :)

Opublikowano

Ile trzeba wydać zł tych urium na taki ekwipunek aby sobie dobrze radzić ?

Nie wiadomo w jakim sensie, chcesz sobie dobrze radzić, ponieważ są różne.

Na pewno nie są to małe koszty, dużo przedmiotów licytujesz i dzięki temu masz więcej uridium na Galaxy Gates/Klucze do skrzynek etc...

Szczerze, to nie kupuj uridum tylko dożywotnią licencję na jakiegoś bota, który będzie expił/zbierał boxy bonusowe. Na grę wydasz 300zł+, znudzi Ci się i nie odzyskasz tych pieniędzy, nawet jeśli sprzedasz konto i tak połowy wydatku nie odzyskasz.

Witam mam pytanie :D Bo nabiłem sobie w godzinę około 100-200mln poważki i nie wiem czy nie zbić jej w dól nie dostanę bana?

To jest w ogóle możliwe? Nie mam pojęcia gdzie Ty to nabijałeś ....

Właściwie ile Ty końcu tego nabiłeś w przybliżeniu, podałeś dość spory przedział.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Bug jest :D to podam wam blizej troche 130-160 :P niewiem czy nie napisac do supportu i zalatwic jakos to z nimi bo nie chce bana xD
EDIT:
Dobra dostałem kare :D poszlo mi tyle na - ile nabilem bugiem na + :{)

beznassazwy1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...