Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EclipseOnline 14D FREE SILKS ! DOBRY SERVER!

daniox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam :D

jak nie polecasz to nie garj ale nie pisz mi tutaj takich głupot bo ludzie przez ciebie nie będą chcieli nawet sprawdzić ... Idioto ja cie nie zmuszam do grania ...

Opublikowano

Przez tą aplikację musiałem sformatować dysk i straciłem ważne dla mnie zdjęcia. Plik wszczepia swój kod w pliki exe, html. Ponadto spowalnia działanie komputera i blokuje zakładki w Mozilla Firefox. Pobrałem ponownie i na szczęście Avast usunął złośliwy kod z plików wykonywalnych - jednak gra przestała działać. Jestem ciekaw czy celowo go tam umieścili czy może to było przypadkowe działanie..

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam pytanie posiadam lvl 101 i nie mogę dalej dodawać skillów daje ulepsz(up) lub dodaj(add) i nic czemu? mam 306/390 light 101 lv fire 101 lv i bicheon 101 lv ... proszę o pomoc <_<

P.s gdzie jest dostępny ekwipunek broni i seta na lvl 101? Na stallu?

Opublikowano

Witam mam pytanie posiadam lvl 101 i nie mogę dalej dodawać skillów daje ulepsz(up) lub dodaj(add) i nic czemu? mam 306/390 light 101 lv fire 101 lv i bicheon 101 lv ... proszę o pomoc <_<

P.s gdzie jest dostępny ekwipunek broni i seta na lvl 101? Na stallu?

To jest jakiś bug, bo kiedyś też miałem na jakimś servie, set i bronie d11 powinieneś dropnąć na mobach 101lvl up.

ichimaru7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...