Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TibiaDzikiSzpadelBot v1 New Project

dzikiszpadel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jako iż złamałem nogę (z przemieszczeniem, naderwany mięsień) mam ponad 3/4 miesiące czasu wolnego. Na dwór wyjść nie mogę ani nic nic innego porobić postanowiłem napisać darmowego bota do Tibi. Nie będzie to bardzo zaawansowany bot typu IBot tylko coś bardziej ubogiego.

Chciałbym się skupić na przejrzystości, a zarazem łatwości w obsłudze. Bot będzie pisany można powiedzieć w 3 językach programowania / skryptowych (autoit, c++, c# łączące się za pomocą bibliotek .dll). Dziś jest 2 dzień projektu, do tej pory (w sumie od 2 dni) zrobiłem wstępne gui, panel logowania do bota, i po części healera.

Bot będzie miał w sobie prostego healera, cave bota, a głównym zadaniem, które sobie postawiłem jest zaawansowany targeting, którym się zajmę na końcu.

Początkowe GUI bota wygląda tak, jednak zostanie ono zmienione na bardziej "poprawne" ;D

post-913128-0-87996600-1366740317.png

Opublikowano

Dzikiszpadel, a ogarnal bys cave botea do tibiame(KEmulator..)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Witam jeśli na prawdę stworzyłeś to sam w dwa dni to radzę ci zrobić np poświęcić ten czas przez który jesteś w domu i zrobić mega wyjebanego bota który ma coś innego niż zwykly elf / ibot itd . np

wbudowane już opcje fast hand / zieranei itemow z pod siebie / zasypywanie depo :)

WŁÓŻ w to erio dużo czasu a będziesz sławny a jeśli będzie to płatny bot to se pomyśl. Polski bot hmmm :) połowa tibijczyków by go kupowała za smsy xD

xmMfHrm.png
Opublikowano

No niby tak ale ja mam c++ i autoit w 1 palcu (no może z c++ przesadziłem) ale za to c# jest słabe, co do fast hand i loot na ziemie to będzie na 100%, tylko w późniejszym czasie. Płatny nie wiem czy będzie bo ja w sumie kasy mam dużo, a bota robię dla rozrywki i zabicia czasu a nie zysków. To zresztą się zobaczy ;D

Co do tibia me, to nie opłaca mi się w sumie bo to około 1/2 tygodni roboty nie przewidując błędów, a z tego i tak by nic nie było, sorki.

Opublikowano

Siemka to znów ja wiesz co najbardziej mnie ciągnie do tego tematu i za to go będę reklamował że jest to polski bot w końcu ! a nie jakiś zrobiony przez brazoli który jest za kase a gówno nie bo nic się nie da nim zrobić oprócz cavebota i targeting dlatego opiszę ci tu troszkę co zrobić aby twój bot był coraz lepszy. Otóż po pierwsze pod jakie wersję będzie bot ? fajnie by było gdybyś zrobił tak aby działał też pod 8.54 8.6 dlaczego ? MASA OTSÓW polskich a dzięki temu twój bot stanię się szybko sławny , jako doświadczony tibijczyk mogę powiedzieć że jeśli zrobisz bota który jest dobrze dostosowany do pvp różne GUi z nim związane np Combo leader auto mw licznik Pzta mwalla anty paral itd , to wybijesz się na maxa powód ? weźmy takiego Ibota pod teraźniejszą tibie ten bot jest za przeproszeniem Gównem. ostatnio moim 310 + Ekiem (boconym od 1 lvla :vxD ) Poszedłem na akcje oczywiście REAL Tibia war więc jeśli padne to strace masę lvla czasu i itemów. i nas było 5. a brazoli 15 dlaczego wygraliśmy ? bo mieli takie boty jak Ibot które kompletnie nie są przystosowane do pvp (nie mówie tu o tym że np twój ma być pod pvp wręcz przeciwnie aby był pod pvp jak i expa dobry ) . Przejdźmy do akcji taki Msik od brazoli 250 to spadal na combo powód ? ibot go leczył , a on kiedy był leczony nie mógł nikogo pushnac zucic fbomby ani sciąć machetą krzaka bo ,,SORRY NOT POSIBBLE " xD .

Nie będę sie rozpisywał myślę że grałeś w tibię i pewnie nie raz bociłeś Elfem itd . i wiesz o co mi chodzi pozdrawiam Natan

Ps : zrób wyjebanego Bota i daj linka mi pierwszemu :DxD potestuje . i poreklamuje.

Troszkę się rozpisałem myślę że chociarz skomentujesz/laikniesz.

Pozdrawiam Natan Sory za błedy piszę z komórki

nie jestem znawcą PHP Itd nie miałem z tym większego styczności ale czy tu są jakieś częsci VB Visual basica?

xmMfHrm.png
Opublikowano

Pierwsze wersje bota będą pod najnowszą wersję tibi, po czym będą do maksa ulepszane, a gdy to się stanie będzie można pomyśleć o ots ;/ a tak na uboczu z góry dzięki za zainteresowanie i miłe słowa, które zachęcają do dalszej pracy ;D

Codziennie na cascie jest gracz o nicku: Flacha Paladin na świecie Guradia, to mój noob char, na który testuje co chwile bota. Jak by co to możecie looknąć choćby teraz healer testowany ;)

Opublikowano

No to mogę się pochwalić 1 dobra wiadomość to Healer jest skończony i zaczęty targeting. A 2 zła wiadomość, to że dopóki bot nie będzie miał wersji officjal nie będzie działał na zminimalizowanej tibi (.dll od controli w trakcie). Więc wersje nie officjalne będą śmigać tylko na maksymalized ;(

Jutro dam wam download, bo nie mam jeszcze strony i forum, którymi się w nocy zajmę a wtedy już v1.0.0 będzie wydana tylko, że na minimalizowanej tibi nie bd działała. (edit. u mnie nie działa ale teraz na laptopie sprawdziłem i bez .dll na zminimalizowanej tam też działa) WTF? nwm. niektórym na zminimalizowanej nie będzie póki co działał, a niektórym będzie!

Opublikowano

Heh no no widzę ładnie się rozkręciłeś przez jedną noc mam taki pomysł tzn nie wiem jak ci sięspodoba aby dodać już do caebota o ile będzie wbudowane zrobione w 100% ful afk dobre wpt np robione przez cb lub kogoś np MNIE :D waypointy np takie jak Rookgard 1-8LVL lub Hmm trolle Thais to takie expowiska które każdy kiedyś użyje.

xmMfHrm.png
Opublikowano

To w sumie jest podstawa i o tym wiem od samego początku ale w 1.0.0 będzie tylko ubogi healer i targeting. Na samym początku cały bot będzie ubogi, ale za to w późniejszym czasie będzie coraz to lepszy i lepszy. Teraz główny cel to healer, targeting, cavebot i looting tyle że strasznie ubogi.

Zrobiłem prowizoryczne forum, którym później zajmie się web master ;D Jeżeli wam się nudzi to zapraszam na casta: Flacha Paladin lub na 'niby' forum na chat http://forumtibiadzikiszpadelbot.pun.pl/

Opublikowano

Jak dopracujesz to i będzie darmowy, a mam taką nadzieję i będzie 100% działa na Win7 to chętnie wrócę do tibi z takim botem, a tak to możesz zrobić chyba do różnych wersji czy za dużo roboty? Bo ja np. często i wiele edycji grałem na Funterze (Funtera.pl) i on np. nie jest pod najnowszą wersję :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...