Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Premium za 2-5zł - Opłaca się ?

Deroez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście że na minecraft.net na allegro są to konta i wtedy oni podaja ci passy wszystko i po 5 minutach juz konta nie masz no ale przecież konto dostałeś :DD

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

tak jak ludzie pisali za 80-100zł lepiej kupić niż za te 5 zł gdzie te konto posiada około 30 osób lepiej zapłacić więcej ale nie być "oszukanym"

Opublikowano

LUDZIE! PEOPLE!Nie odpisujcie mu że aukcje za 2-5zl na allegro i giftcode są tam kradzione.To nie musi być prawda ale może tak być.Pisałem kiedyś z takim gostkiem na GG , kupil on gift code na allegro za 6zl konto mu dzialalo , lecz nie dostal gift code ale dane do konta aktywowanego oczywiście.Z tego konta korzystalo ok. 50 osob.Tym ludziom oplaca sie tak sprzedawac , bo pomyslcie tak okolo 50 osob x 6zl = 300zl Wiec , co nie oplaca sie?Pozdrawiam.

Fakt ze ma sie tylko jednego skina , na 50 osob , ciagle ktos zmienia , na aukcjach pisze zeby hasla nie zmieniac , ale to dalej jest gra.Pewnie ze lepiej jest kupic konto za 100zl niz za 6 ale pomyslcie np. ktos nie ma taty , ma tylko mame , reszty rodziny nie zna - dostaje moze 10zl miesiecznie kieszonkowego , albo wgl nic nie dostaje , ale stac go nadal na Minecraft za 6zl.Ma potrzebe grania?Kupi sobie za 6zl i bedzie grac.Nie mowie ze polecam cos takiego kupowac ale jak ktos nie ma kasy to moze kupic.

P.S Ja kupilem na swieta ubieglego roku MC za 75zl.

Opublikowano

ludzie ogarnijcie, te po 5 zł to są oszuści, sprzedają jednego giftcoda 100 osobom po 5zł, jak nie masz kasy na oryginalnego to graj bez

Opublikowano

NIE KUPUJ KONT MC ! - tylko z minecraft.net lub bardzoooo ale to bardzo zaufanych źródeł!

IP: smallpixel.srvmc.pl

Survival + Mapa przygodowa

Opublikowano

Lepiej kupić na minecraft.net. Bo na allegro te za 5 zł to nie możesz zmieniać skina,hasła itp.

PS:. Minecraft nie za 100 tylko za 80.

Opublikowano

Co wy mowicie ? -,- Moj rl sobie normalnie kupil konto na allegro za 5zl zrobil przelew i dal mu normalnie passy , ale te konta sa kradzione i sprzedawane bo moj kolega na tym koncie np na serwerze sskf jest zajerestrowany ( czyli ktos gral na tym koncie ).

Opublikowano

Nie bierz, wygaśnie ci po b. krótkim czasie!
Mój znajomy brał za 30zł jeszcze za czasów Bety i mu wygasło, a wtedy MC kosztował średnio 47zł.
A teraz, gdy MC kosztuje ok. 100zł to kupienie premki za 5zł wydaje się być głupotą.
Ja osobiście kupiłem jak była Beta za 47zł, pamiętam do dzisiaj. :)
Bierz za 100zł, pewność że ci nie wygaśnie, no i zostanie ci na zawsze!

Opublikowano

Oczywiście że lepiej kupić na minecraft.net lecz na allegro za około 85zł też są dobrę (jeśli sprzedawca ma pozytywne opinie)

Opublikowano

Kupuj tylko na zaufanych serwisach - minecraft.net konta gier fabryka kluczy takie konta na allegro padaja po kilku dniach/miesiacach

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

To jest Fake. Za tyle by Gift Coda nie sprzedali coś ty. Za 100 zł najlepiej. Ja wole mieć pewność.

Opublikowano

To jest fake ;) , no nie do konca fake , prawda dostajesz premium . ale tylko Nick ... nawet hasel nie dostaniesz do konta ;)

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Tutaj dla wszystkich co nie wiedzą tak wygląda premium za 2 zł przykładowe konto:

Login: [email protected]

Hasło: minecraft5

i po wejściu na takie konto wyskakują pytania na które nie znacie odpowiedzi i tyle nic nie da się zrobić

stopka.webp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...