Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nostale DE

PanSoltys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, około miesiąca temu zacząłem grę na nostale DE. Po obejrzeniu tamtejszych cen doznałem szoku i zacząłem zarabiać na fm'ach (uzywajac wszystkich mozliwych opcji w cheat engine :p).

po 2 dniach botowania i hackowania dostalem bana. I teraz moje pytanie , czy gra ktos na nostale DE uzywajac np. samego unrandomizera i nie dostał bana ? Potrzebuję takich informacji ,ponieważ nie chcę ponownie stracic konta ,a mimo wielu prob nie potrafie zrobic 20x5 na zadnej minigrze.

Z góry dziękuję.

"If i can do it tomorrow I won’t do it today!" Toshino Kyouko

Shaharr.png

Opublikowano

Ja grałem na DE, na chatengine, i nic nie dostałem.. Lecz ja co 1h/1.5h robiłem przerwe na jakieś 2o min..

Bo jeżeli botujesz non stop to jest podejrzane, poprostu logam i wchodze i botuje U KOGOŚ INNEGO. !

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

A gdybym np. Botował na jednym koncie,a gold wrzucał na drugie. Jest możliwość dostania bana na tym drugim koncie ? :/

Shaharr.png

Opublikowano

Zgadzam się z Klausem, nie powinieneś dostać bana na drugie konto, sprawdz ceny połówek (kryształów półksiężyca, HFM), bo na PL jak robisz 20x4, i 1x4 robisz nawet w 1sec. to nie banują:3.

PS. Jakie są tam ceny tych FM? :D

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Opublikowano

Musisz właśnie co chwilkę się wylogowywać, żeby nie dać poznać, że bocisz ... bo jak będziesz kilka godzin siedział na tym samym... to będzie podejrzane i sprawdzą wyniki.

PanSoltys, dnia 23 Kwie 2013 - 19:07, napisał:

A gdybym np. Botował na jednym koncie,a gold wrzucał na drugie. Jest możliwość dostania bana na tym drugim koncie ? :/

Nie, nie dostaniesz bana... tak jak na PL'...

@Down, u mnie chwila trwa dłuższy czas :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Musisz właśnie co chwilkę się wylogowywać, żeby nie dać poznać, że bocisz ... bo jak będziesz kilka godzin siedział na tym samym... to będzie podejrzane i sprawdzą wyniki.

Nie, nie dostaniesz bana... tak jak na PL'..

No bez przesady, nie musi sie co chwile wylogowywac bo jakby 1x5 zrobil w 5s. to i tak by dostal bana.a jakby zrobil 20x4 na tartaku i sellal polowki a potem przezucal od razu bedac na crack makerze(najlepiej majac swoj tartak) to nie ma szansy, przynajmniej narazie aby dostal bana.. a po 2 min i tak sie wyloguje jak zrobi 20x4..Mimo wszystko rob to nupami a nie glownym koncie, bo nigdy nie wiadomo.. xD

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi, chyba zrobię nupa i bd bił w swoim tartaku,a golda przerzucę na głowne konto ^^ A co do cen Fm'ow ,na s1 chodza za 12,5k a np ancek kosztuje tam 80k (na s4 chodza po 40k ale tam trudniej na fm'ach zarobic).W dwa dni mozna spokojnie zarobic na boska wr. ,tygrysa i krzaka (20x5, kupony 20x5 i tak ciagle :) )

Shaharr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...