Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loga zaraz po zalogowaniu

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :D mam od niedawna problem otóż na laptopie nie moge ugrać nawet 1 min ponieważ zaraz po zalogowaniu mnie wywala na serwera nie jakiś błąd tylko po porostu jakby net mi padł ale na kompie gram bez problemu więc to nie kwestia internetu ponieważ podłączyłem na kabel i to samo;/ reinstalowałem metka i nic nie pomaga;/ a jeszcze niedawno było ok ;/

Proszę o pomoc

daje + !

@

No WTF nagle na kompa mi się to przeniosło -.- jeszcze 2 godziny temu robiłem dt bez problemu a teraz identycznie to samo co na laptopie a net cały czas jest.

Opublikowano

Siemka :D mam od niedawna problem otóż na laptopie nie moge ugrać nawet 1 min ponieważ zaraz po zalogowaniu mnie wywala na serwera nie jakiś błąd tylko po porostu jakby net mi padł ale na kompie gram bez problemu więc to nie kwestia internetu ponieważ podłączyłem na kabel i to samo;/ reinstalowałem metka i nic nie pomaga;/ a jeszcze niedawno było ok ;/

Proszę o pomoc

daje + !

@

No WTF nagle na kompa mi się to przeniosło -.- jeszcze 2 godziny temu robiłem dt bez problemu a teraz identycznie to samo co na laptopie a net cały czas jest.

Wydaje mi sie ze tu jest problem z internetem, a nie z metinem.

Przerywa Ci co kilka min na kilka sec, tez taki problem mialem.

EDIT@

No z routerem bo to on moze Ci przerywac internet, moja pomylka.

sstwc.jpg

Opublikowano

Wydaje mi sie ze tu jest problem z internetem, a nie z metinem.

Przerywa Ci co kilka min na kilka sec, tez taki problem mialem.

EDIT@

No z routerem bo to on moze Ci przerywac internet, moja pomylka.

Ja kiedyś miałem podobny problem . Też próbowałem sie logować i nagle wywalało do okna . Poprostu zmieniłem ch na inne i mnie zalogowało , ale nie wiem czy u ciebie też to zadziała.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...