Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Lepszy

VentusTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żaden. Pierwszy to przepłacanie jakichś 500 zł, a drugi też gdzieś tyle.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

żaden. Pierwszy to przepłacanie jakichś 500 zł, a drugi też gdzieś tyle.

To powiedz mi jaki niby? Komp sie opłaca kupić ? 0.0

36497.png

Opublikowano

A ten bedzie dobry do fify13 i minecrafta

Procesor ico-info.png Intel Core i3-3220 Częstotliwość [MHz] ico-info.png 3300 Pamięć RAM [GB] ico-info.png 6GB Typ pamięci RAM ico-info.png DDR Karta graficzna ico-info.png ATI Radeon HD6670

36497.png

Opublikowano

Zastanów się wreszcie. Najpierw podajesz że chcesz kompa za 5000 zł, a ten kosztuje ~1300.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jak chcesz taki naprawdę porządny to bierz ten co podał SweetJesus, a jak nie to skończ temat, bo widzę, że sam nie wiesz czego chcesz... Najpierw kompy po 2500-3500 zł znalazł, potem chce typ taki za 5000 zł, a teraz podaje taki za 1000-1500 zł...

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

ten drugi z gtx650 sprzęcik :))

Irytujesz mnie już kolego z tym GTX-em. Już raz Ci zwróciłem uwagę. Na dodatek z Twojego postu wynika, że polecasz tego gotowca, który jest kompletnie nieopłacalny.

Ten temat nie wiem, czy pod trolling podchodzi, bo ja nie wiem, kim jest autor, jak nie wie, co to cena brutto i netto ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...