Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,ostatnio trochę chodziłem po serwerach i zauważyłem że można zrobić Mapkę "Lobby" z portalami do poszczególnych serwerów np portal do serwera : Survival

Mam pytanie czy ktoś ma pojęcie jak można wykonać tego typu modyfikację

lobby.png

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

Opublikowano

Do tego jest plugin . Dużo roboty z takim czymś :)

Właśnie wiem tylko problem jest z tym czy to jest plugin autorski czy publiczny

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Gówno się znacie a się wypowiadacie, od tego jest spigot.

http://www.spigotmc.org/threads/1-5-1-bungeecord.392/

Tak ale bierz pod uwage że bo BungeeCord's trzeba mieć kilka serwerów minecraft z innymi portami i ip a i te porty trzeba odblokaować bo nie będzie chodziło ;)))

Jeśli masz na hostingu mineserv.eu to musisz dzwonić do hostingu i prosić o odblokowanie portów bo mój kolega ma takie coś taki serwer na 5000 slotow i ma takie lobby ale to mu w H*J zajeło czasu tak więc polecam skrypt albo napisać plugin albo szukać w necie na bukkicie popatrz wiem że jest taki "Lobby Server" lub "Lobby Plugin" nw popacz w necie to znajedziesz :)

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...