Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M60 Minigun Mod

patrykosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialbym pokazac wam TO: hxxp://w226.wrzuta.pl/obraz/6mVb34dilrF/combat-arms_04

Download: hxxp://www.megaupload.com/?d=DI5EROAS

niestety nie mam skana:(

@EDIT nowy link hxxp://www.speedyshare.com/files/19705408/GUNS_M_PV_MG.rez Licze na 5 :)

Opublikowano

Ok jest luks bo nie wykrywa vira więc dobrze ale sprawdzę czy będzie działać.

EDIT: Zajeb**** mod działa ale jakaś ten Minigun niedorobiony bo się minute rozkręca. :(

Opublikowano

hmmm... nie bardzo mi sie podoba z dlugo sie to rozgrzewa ale działa :) dalo by sie tak zrobic tylko zeby zamienic podstawowa bron na jakas np na g36 czy cos??

@jak bym mogl napisac mi na pw jak to zrobiles to bym sie pobawil i cos pokombinowal , i jak bym cos zdzialal to bym wrzucil :)

03080011_nazariel.png
Opublikowano

mialbym pytanie ta bron trzba kupici ona sie zamiemi czy zamiast w shopie bedzie nie m60 tylo mingun

Jackob96.png
Opublikowano

Jak mam ją kupić?? To po co mi ten mod skoro i tak muszę kupić??

Niech ktoś napisze dokładnie co trzeba zrobić aby uruchomić tę broń bo nic z tego nie kapuję.

Z góry Dziękuję.

:)

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

no to tak ... kopiujesz ten plik , wklejasz do folderu game w combat arms , w grze kupujesz m60 nastepnie wchodzisz do gry i nawalasz juz minigunem ( w ekwipunku widac ze masz m60 , wszyscy widza ze masz m60 , ale ty widzisz miniguna )

03080011_nazariel.png
Opublikowano

kupiłem M60, wlaczam gre na roadkill i wogole nie sztrzela i broni nie widac o co chodzi??

i prosilbym bym jezeli mozecie wyslac mi te pliki z folderu game, wszystko z ustawionym minigunem bo chyba namieszalem w tym foldzerze

Pzdr Bebote z gory dziekuje

Opublikowano

tee ludze to działa na każdą krowe tzn w stylu minimi m60 k3 .....

ja przez przypadek kupilem minimi i działa rozkręca sie tak jak minigun normalnie strzla jak szybki minimi i szybko sie ammo konczy

aha a tego scr eena przerobiles bo jak dedne kogos to sie minimi pokazuje a nie minigun ;) pozdro 4*

1354406725-U90533.png

created by me

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Tu macie skana jak cośjest 0\43 można ściągać:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5703366801070fbe7e888f5abfab547115485e4714e971b8b856366feda1bfc0-1282152150

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...