Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] NFSW zeszło na dno?

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ogóle miał ktoś takie coś ?, miałem dwa konto na dwóch różnych e-mailach, nie grałem chyba miesiąc może więcej, uruchamiam nfs'a, zalogowałem się wszystko ok gra się włącza i po załadowaniu każe mi stworzyć profil w ogóle nie mam żadnych profilów i na drugim koncie to samo :C

Opublikowano

W ogóle miał ktoś takie coś ?, miałem dwa konto na dwóch różnych e-mailach, nie grałem chyba miesiąc może więcej, uruchamiam nfs'a, zalogowałem się wszystko ok gra się włącza i po załadowaniu każe mi stworzyć profil w ogóle nie mam żadnych profilów i na drugim koncie to samo :C

może grałeś na Apexie a logowałeś na ten drugi

Opublikowano

Dziś to już przesada, żadnego wyścigu nie przejechałem, bo od razu kończą się zawody...

Raportuje, ale ile można? Mój udział w grze kończy się na zbieraniu diamentów, jak coś z tym zrobią to dajcie znać...

Opublikowano

O dziwo wczoraj udało mi się dobić 50 zwycięstw klasy B :D brakowało mi około 15 ale jeździłem ze 2 godziny :D

Jak narazie polecam wam nabijać Achievmenty na Team Escapes. Tam można w sumie czitować i nikt się nie oburzy.

A dziś w sumie przejechałem z 10 TE i powiem wam, że nikt nie używał cheatów (raz zdarzyło się, że ktoś miał Heat LVL załączony)

Przypominam, że za 5000 3000 rozbrojonych radiowozów jest prezent w postaci pakietu kart z samochodami :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

O dziwo wczoraj udało mi się dobić 50 zwycięstw klasy B :D brakowało mi około 15 ale jeździłem ze 2 godziny :D

Jak narazie polecam wam nabijać Achievmenty na Team Escapes. Tam można w sumie czitować i nikt się nie oburzy.

A dziś w sumie przejechałem z 10 TE i powiem wam, że nikt nie używał cheatów (raz zdarzyło się, że ktoś miał Heat LVL załączony)

Przypominam, że za 5000 rozbrojonych radiowozów jest prezent w postaci pakietu kart z samochodami :)

za rozwalanie policji dostaje się molocha 3 gwiazdkowego nie pakiet aut błąd w tłumaczeniu

Opublikowano

Właśnie rozbiłem te 3000 radiowozów i zamiast wspomnianego pakietu z samochodami dostałem pakiet złoty. Nie wiem czy to kolejny bug czy tylko ja to maiłem ale trochę się zdenerwowałem.

Opublikowano

Właśnie rozbiłem te 3000 radiowozów i zamiast wspomnianego pakietu z samochodami dostałem pakiet złoty. Nie wiem czy to kolejny bug czy tylko ja to maiłem ale trochę się zdenerwowałem.

błąd w tłumaczeniu w wersji Angielskiej jest pakiet złoty do wygrania

Opublikowano

W takim razie ktoś mnie wprowadził w błąd, szczerze sam nie sprawdzałem tego tylko słyszałem od jednego z graczy...

Teraz patrzę... Team Escape Skill Pack. No to ładnie, przyznam, że niektóre nagrody na ostatnim poziomie jakiegoś zadania sa trochę żałosne :D

No ale wykonanie tego zadania to kilka dni więc może to i racja. Otrzymanie czegoś ekstra za powiedzmy 2-3 tygodnie gry to bardziej rozsądna opcja, przynajmniej motywuje

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

@up

Nie ?! niby czemu ?

btw. dzis może 1 na 100 jakich spotkałem zraportowałem bo mi się nie chce w każdym wyścigu po 2-3 zgłaszać, bo to i tak nic nie da.

Opublikowano

Zgłoszenia teraz działają. Im więcej będzie raportów na jednego gracza to szybciej go sprwdza. A cheaterzy to realia NFSW. Najczęściej spotykam ich na wyścigach klasowych...

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Oczywiście ta gra już nie ma żadnej wartości ani przyjemności

około 80% to hakerzy, a 20% tylko traci bo zazwyczaj przegrywają pojedynki wyścigowe.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...