Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] NFSW zeszło na dno?

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od ostatniego czasu, stwierdzam, że nie ma sensu gry w NFSW... Chyba, że w jakimś prywatnym gronie.

Wszyscy jadą na hackach. Na 10 wyścigów zaledwie może 1 da się przejechać normalnie.

Jak nie jakiś typ wyprzedzi mnie ze speed hackiem to zaraz następny sobie autofinisha załączy na dokładkę.

I tak kurwa w każdej trasie i w każdej klasie, czy drag czy sprint, wszyscy tylko Autofinish...

Staram się zdobyć jakies osiągnięcia ale nie widze możliwości, skoro będe wygrywał w ciągu godziny 2 sprinty...

Doradźcie coś :( Bo jazda z policją albo wkoło w trybie FreeRoam jest nudna, a już szykowanie aut do szczytów klasy

za grube pieniąchy :D tylko po to, żeby zaraz świetnym autem przegrać z jakims ruskiem to bezsens...

Też odczuwacie to samo, czy macie więcej szczęścia i trafiacie na normalnych graczy?

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Gram aktualnie na Apex i co chwilę mam hackerów.

Słyszałem że podobno na Chicane jest mało cheaterów ale sam nie sprawdzałem.

Opublikowano

Na Chicane cheaterzy trafiali mi się raz na kilka czy kilkanaście wyścigów, a na Apexie praktycznie co trzeci wyścig... Żeby chociaż jakoś dyskretnie cheaowali, a tu wbija ci taki i kończy wyścig po dwóch sekundach... szkoda słów :/

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Na Chicane gram i zadko trafie na hackera a jak np trafie to zmienie trase i gotowe niema juz ich tylko kilka razy spodkałem hacka zagraj sobie tu niebedziesz sie wkurzac az tak

PS dlatego jak zaczołem grze to wybrałem chican bo tu tyle hacków niema

Opublikowano

No tak, teraz łatwo wam mówić tylko co ja zrobie z moimi 30 autkami i pasją którą w nie włożyłem :P

142g9ox.png

Opublikowano

Przekażesz w spadku dzieciom.

A tak na serio to rzeczywiście szkoda tych, którzy włożyli w tę grę dużo wysiłku, żeby dojść do tego, co teraz mają. Myślę, że będzie pod względem cheatów coraz gorzej, jak nie na Apexie, to na Chicane.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja mam trochę inne zdanie co wy. O dziwo rzadko zdarza mi się w wyścigach spotkać hackera, podczas całego mojego czasu gry w Worlda w wyścigach hackera spotkałem tylko 3 razy i to dobry rok temu, serio. Może macie po prostu pecha :P. A trochę wyścigów w multi jeżdżę.

W pościgach już o wiele częściej ich spotykam, ale da się to znieść.

Mam nadzieję, że wprowadzą kiedyś HackShielda, byłoby wtedy o wiele lepiej, ale to tylko marzenia.

Opublikowano

Ja co do Teamu nie mam się co wypowiadać . Cheaterzy są co każdy wyścig , najwięcej na dragach , na pościgach to samo , jedziesz ze startu powiedzmy 200 km/h z doskonałym startem , a ktoś za tobą jedzie już i jest 1000m przed tobą .. No bez przesady ..

Opublikowano

Gram aktualnie na Apex i co chwilę mam hackerów.

Słyszałem że podobno na Chicane jest mało cheaterów ale sam nie sprawdzałem.

malutko ja gram

borkosix.png
Opublikowano

Coś w tym jest z każdego wyścigu w którym widzę ruska od razu wychodzę, bo rusek to zawsze auto finish lub jak cię walnie bokiem to wylatujesz poza mapę, nie spotkałem się z uczciwym ruskiem. Co mnie jeszcze wkurza to to że jak sobie pojadę ładnie draga tzn. Perfekcyjny start i dobre shifty to i tak banda polaczkow zwyzywa od "czierow" "hu..." I tym podobnych i sie plują cały czas.

Opublikowano

Ale człowieku UP, nie każdy tutaj siedzi po to żeby ściągać cheaty, nie każdy lubi cheaterów do kurwy nędzy i nie każdy chce ryzykować kontem powiedzmy z 100 samochodów jeżdząc na cheatach, rozumiesz? Znam ludzi którzy mają tyle tego, wydali trochę kasy na tą grę, a ruski kurwa albo milioner albo biedak co mu tam wydać 1000 rubli na nowe konto, jebie to go i tyle.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Ale człowieku UP, nie każdy tutaj siedzi po to żeby ściągać cheaty, nie każdy lubi cheaterów do kurwy nędzy i nie każdy chce ryzykować kontem powiedzmy z 100 samochodów jeżdząc na cheatach, rozumiesz? Znam ludzi którzy mają tyle tego, wydali trochę kasy na tą grę, a ruski kurwa albo milioner albo biedak co mu tam wydać 1000 rubli na nowe konto, jebie to go i tyle.

To czego się przejmujesz ?:D stracą konta prędzej czy później. ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

@ UP

Nic nie stracą bo team EA NFSW to najlepszy team pod względem nic nie robienia . Owszem są eventy , na których i tak mało kto wygrywa , ściganie się z nimi . Ale po co to w ogóle człowiekowi ? Wzięliby się za te boty , ale nie bo po co . Zauważyłem , że wiele osób opuściło World'a wiadomo z jakich przyczyn . Kiedyś wpadaliśmi w kilku do grupy , nawet czasem 8 , gadaliśmy cały czas .. A teraz co to ? Wchodzę , żeby robić tą serię diamentów ..

Opublikowano

Zeszło na psy? Śmieszne.

Ta gra była od samego początku masówką zapewniającą, krótką, szybką rozgrywkę i wg. mnie coraz lepiej spełnia tą funkcje. Jest to jedyna opcja by choć w najmniejszym stopniu odświeżyć sobie to co NFS prezentował kiedyś.

Narzekacie na cheater'ów, ok. Więc czemu mówicie, że to gra zeszła na psy? Po prostu ludzie lubią być "lepsi" i śmiać się właśnie z tych wpieniających się ludków bluzgających na czacie. Tak samo ktoś może narzekać na Was bo włączycie sobie SlenfBota (jeden z najmniej inwazyjnych botów w grze). On musiał jeździć tydzień by uzbierać na Lambo, a Wy "aż" 3 godziny. To też nie jest fair.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Nie do końca chodzi tu o to, że nabijamy sobie dużo IGC czy jesteśmy użytkownikami forum o czitach i skazuje to nas od razu na takich samych jak Ci, na których narzekamy.

Chodzi tu o odrobine przyzwoitości nawet przy używaniu hacków. Nie mam nic przeciwko do nabijania sobie kasy Sb czy czegokolwiek, tego, że ktoś gra 2 lata i ma 200 aut

i tak dalej. Po prostu trochę umiarkowania. Zarób sobie, zrób sobie auta, sprawdź sobie jak działa jakiś hack, ale jak już masz tyle ułatwień, to chociaż wypadałoby w multi

grać normalnie, albo przynajmniej nie używac speed hacka i AF :P

No cóż nasze modły i krytyka są jak powietrze ale może kiedyś to coś zmieni (wtedy pewnie juz nie będziemy grali w tą grę)

142g9ox.png

Opublikowano

Zalicie sie, ze sa cheaterzy na forum o chetatch. Nie no gratuluje. wszedzie ale nie tu!

Jak Wam sie nie podoba nie grajcie, fakt, mam podobne zdanie ale tyczy sie to m.in. braku chatu czy hack shielda etc.

Tak po prostu, ea nie robi zbyt wiele dla worlda, tak bylo, bd i zostanie*

*Oprocz armagedonu boost, ktory by sie znow przydal. ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To w takim razie módlmy się o to by dodali coś blokującego cheaty ale czy jest chociaż jeden taki system, który działa skutecznie? Każdy można obejść.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Co Ty benq , ta gra jest pod kase .. Nic tylko by kasiorkę trzepali . Nie ma tak łatwo . Jakby był HS , to myślisz , że wszyscy co do tej pory grają , graliby dalej ? To by była wielka strata pieniężna dla Ea , a przecież tego nie chcą :<

Opublikowano

Banują tylko cheaterów grających na IGC. Cheaterów z autami za boosty NIE BANUJĄ!!! EA jakby zbanowało "boosterów" nie wypaliłby biznes i gra poszłaby kaput.

Opublikowano

Oddaj mi konto :D

a tak naprawde nie wiem... Pojeździj sobie jak ci sie bedzie nudziło... znajdź kogos z kim pograsz itp :)

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Banują tylko cheaterów grających na IGC. Cheaterów z autami za boosty NIE BANUJĄ!!! EA jakby zbanowało "boosterów" nie wypaliłby biznes i gra poszłaby kaput.

Yhym... Ja miałem auta za Boost. Nawet była akcja, że kupiłem punkty, a na drugi dzień - BAN. Twoja teoria jest mało przekonująca. ;)

Opublikowano

Gram na Chicane i nie wydaje mi się , że jest tam mniej cheaterów. Co chwile to ktoś na tanku sprawi że będziesz dachował , to za chwile jakiś frajer z LFA na sh zostawi cię w tyle.. Achievmentów nie dobijesz , ale z tego co wiem to na zawodach nie robionych pod klasy można normalnie pojeździć. :)

22fu7of2onif.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...