Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Marco polo i poty mimiców

pokojowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

1. Widziałam, że na nb ostatnio pojawiły się bardzo duże, kompletnie przywracające do życia napoje. Jak je podnieść tak, żeby były w eq?

2. Przekładalam sobie marco pollo na nupka (perłą, bo na innym koncie), a teraz nie da się go włożyć znowu do perły. Bug, czy tak powinno być? Też tak macie?

Opublikowano

Witam.

1. Widziałam, że na nb ostatnio pojawiły się bardzo duże, kompletnie przywracające do życia napoje. Jak je podnieść tak, żeby były w eq?

2. Przekładalam sobie marco pollo na nupka (perłą, bo na innym koncie), a teraz nie da się go włożyć znowu do perły. Bug, czy tak powinno być? Też tak macie?

1. Nie da się ich podnieść O_o Znaczy nie mogą trafić do EQ, pewnie chodzi o inne napoje.

2. Nie mam pojęcia, ale raczej jest to bug i radzę napisać do supportu.

Edit:

Co do pierwszego, to też widzę.

Należy zgłosić użytkownika, ponieważ tego nie da się podnieść, a one nie podnoszą hp/mp.

@marceli

Wykorzystywanie bugów także podlega karze, przecież tak jest w każdej grze ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

na pewno nie chodzi o inne napoje - poty.jpg oba znalazłam na nb.. Oo i zauważyłam temat o potkach mimiców na forum nostale, gdzie nie podają jak to zrobić

dzięki za radę do marco polo

Opublikowano

@2Up

Klaus za co zgłosić?

To jest bug jest o tym pełno spamu na forum,

Osobiście jeszcze nie miałem zaszczytu tego zobaczyć ale na SS widziałem, ale za chwilę pewnie zrobią konserwę i to naprawią ;x

Chociaż jestem ciekawy jak to podnieść ;DD

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

też jestem ciekawa.. ponawiam pytanie, może jednak ktoś wie?

te potki w sumie wcześniej długo stały na nb, z 10 dni co najmniej, w cenie 240k.

Opublikowano

na pewno nie chodzi o inne napoje - poty.jpg oba znalazłam na nb.. Oo i zauważyłam temat o potkach mimiców na forum nostale, gdzie nie podają jak to zrobić

dzięki za radę do marco polo

Ten pierwszy screen to zwykły eliksir, który można kupić w NosBazarze i dropi z mobków. Ten drugi to na pewno jest bug, a czerpanie korzyści z bugów jest karalne.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Poty z ssa 2 wypadaly se starych boxow masek itp, te ktore jeszcze byly na przelomie 10/11 roku. A to ze marco nie mozna wlozyc do perly to tak zostalo to ustawione przez entwell. Pisali ze pracuja nad petycja o mozliwosc wkladania go do marco (tydzien po rozpoczeciu eventu). Ale jak widac entwell sie nie zgodzil.

@Edit

To jednak nie te poty, ktore byly wtedy, ale nazwa byla ta sama.

@Down

Mozna juz przed 1 cp tak zrobic.

Opublikowano

A ja wiem jak "podnieść" te potki.

1. Idziemy przyjąć misje na sp1 i robimy 1cp normalnie.

2.Po zrobionym 1cp gadamy z kamieniem i gdy mamy do wyboru wyzwanie czasoprzestrzeni i zakończenie rozmowy to kończymy rozmowę.

3. Idziemy na glace a jak wiecie na glacy itemki trafiają od razu do eq i nie leżą na ziemi.

4. Wybieramy okno z misjami *Domyślnie "o"*, przechodzimy w zakładkę z sp1 i klikamy "rozmowa" czy jakoś tak i potem po kilku kliknięciach możemy wejść do cp2

5. W cp2 są tam mimici a potki które zabierają życie wpadają Ci do eq :)

Coś pomogłem? Może sypniecie stos lajków?

Ten drugi to na pewno jest bug, a czerpanie korzyści z bugów jest karalne.

Czerpanie korzyści? Jaką korzyść tu widzisz? Potki które zabierają hp NO MEGA KORZYŚĆ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...