Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nazwa dam lajki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć chciałem sobie ponagrywać filmiki na youtube zainspirowała mnie osoba Kamil Scheicht i chciałbym nagrywać coś podobnego czyli gry & poradniki komputerowe, lecz gdy zakładam kanał nie potrafię wymyślić nazwy wszystkie są zajęte. Czy jest ktoś kto pomógł by wymyślić jakąś fajną nazwę ? dam oczywiście za to 6 lajków, odpowiedzi proszę pisać na pw, a i dodam że chciałbym coś oryginalnego ale bez beki coś normalnego do grania w gry i nagrywania poradników i prosiłbym nie z liczbami np daniel1999988898989 i tp noś normalnego. Dziękuje :)

Opublikowano

Moze poprostu nazwij kanał tak jak on czyli imieniem i nazwiskiem? :)

wiesz troszke się boje nazwać moim imieniem i nazwiskiem ponieważ jest to niebezpieczne

choc i tak każdy może mnie rozpoznać po facebooku

Opublikowano

wiesz troszke się boje nazwać moim imieniem i nazwiskiem ponieważ jest to niebezpieczne

choc i tak każdy może mnie rozpoznać po facebooku

Czekaj, czyli boisz się nazwać imieniem i nazwiskiem kanału na YT, a na FB masz profil? :O

@topic

Użyj słowa z piosenki, nazwiska sąsiada czy też przerób jakieś słowo.

To nie jest trudne ;)

A Twoich gust nie znamy, więc nie możemy Ci czegoś fajnego wybrać ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Czekaj, czyli boisz się nazwać imieniem i nazwiskiem kanału na YT, a na FB masz profil? :O

@topic

Użyj słowa z piosenki, nazwiska sąsiada czy też przerób jakieś słowo.

To nie jest trudne ;)

A Twoich gust nie znamy, więc nie możemy Ci czegoś fajnego wybrać ;)

no to jest śmiesznze z tą pierwszą częscią mam profil na fb a na yt boje sie i to jest dziwne a z Kamilem scheicht mamy dużo wspólnego on nazywa się Kamil Scheicht - niemieckie i dzwine nazwisko ja Daniel S***** - też mam niemieckie i dziwne nazwisko podobne go niego serio

mieszkamy od siebie zaledwie 30km on Rybnik ja koło Katowic XDD

Opublikowano

Sorry, że pytam, ale koło Katowic, czyli gdzie? :P
@topic
Skomponuj coś ze swojego nazwiska i nazwij się tak, np: Maciej Nadrzewny - Maciek Drzeffko | Uroczo brzmi :p

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Połóż rękę na klawiaturze i szybko wciśnij dowolne klawisze - ułóż coś z nich co cie zaciekawi.

Tak na prawde to ta dla metoda dla mnie jest lepsza i szybsza, ale można też generatory różne :)

Pisz pw w celu kontaktu ze mną

Opublikowano

Sorry, że pytam, ale koło Katowic, czyli gdzie? :P

@topic

Skomponuj coś ze swojego nazwiska i nazwij się tak, np: Maciej Nadrzewny - Maciek Drzeffko | Uroczo brzmi :P

a moge wiedzieć do czego Ci moja miejscowość domyślam się że mieszkasz blisko ;D

Opublikowano

a co myślicie żeby nazwać sie imieniem i nazwiskiem ?

a co myślicie żeby nazwać sie imieniem i nazwiskiem ?

każdy kto dał 1 prope lub 2 3 ma gwarantowenego 1 lajka potem może 2 i 3 :DDD

Opublikowano

Marny pomysł. ;) Nie myślałeś o czymś uniwersalnym? DanielGP, DanielPLAY, DanielTV

hymm to trzeba coś wymyślić DanielTV pewnie już dawno jest zajęte GP nie bo GamePlay rzadko będą jeszcze jest DanielPLAY ale kojarzy mi się z formo play

chciałbym coś nie związanego z moim imieniem np: Intel ale juz zajęte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...