Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected]Rei - WarZ ESP Overlay Hack [War] v0.7.9.1

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W cheacie nie ma aim'a, jest to automatyczne namierzanie z którym i tak nie trafisz ... Nie polecam używać tej opcji.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Ale chodzi ci o menu cheata ? Jak tak to spróbuj insert albo delete.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

tak menu cheata

zaraz sprawdze

@edit niestety ani insert ani delete nie dziala

@edit2 ok jest wszyskto ok bo mialem 2 inserty wszystko dziala dzieki

Opublikowano

To taka mała informacja jak ktoś to czyta. Swoje problemy dotyczące cheata piszcie tutaj a nie na PW.

Opublikowano

Jedno pytanie: virus W32/Heuristic-KPP!Eldorado jest bezpieczny? I czy działa na update z 25 kwietnia?
Sorki jeśli widzicie to białe coś ale nie wiem jak to usunąć

Opublikowano

wiesz że dałeś dosłownie ten sam link ? ^^ zanim coś napiszesz zastanów się przynajmniej 3 razy proszę

btw żeby zobaczyć czy to jest najnowsza wersja trzeba patrzeć na to http://scr.hu/10kn/3klie macie zaznaczone na czerwono, potem patrzycie jaki był ostatni duży update w WarZ i macie odpowiedź czy to jest aktualna wersja

Opublikowano

Jest nowa wersje reia w dziale, gram na nim od 3 dni i nie zbanował mnie nikt. I nie sądze że wprowadzą jakiegoś dobrego antycheata prędzej bym się spodziewał reia w sklepie za GC ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...