Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem do LoL-a

Missue

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie będę ściągać żadnych programów żeby pograć w lola, znając życie zaraz to naprawią a wy tylko zaśmiecacie sobie kompa tym shitem.

Opublikowano

Mnie jak najbardziej działa, co nie zmienia faktu, że jakoś bezpieczniej czuję się na swoim własnym IP.

Ale masz internet z orange/neostrady?

Jeśli tak to nwm co ja mam.

Opublikowano

image.png

Działa !!!!!!!!!!!!!! Spam buziek <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

mógłby ktoś wstawić linka do tego programu >?

@edit: ok sorki przeczytałem temat i mam już ściągam zaraz napiszę czy śmiga

@edit2: działa ale laguje :/

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

CZEŚĆ ! ODPOWIEDZ NA PROBLEM MACIE W TYM POŚCIE.

Na innym forum wyczytałem wszystko i wiem jak to naprawić.

Wystarczy, że sciągniecie ten program:

http://www.programosy.pl/program,cyberghost-vpn.html

I po problemie! :D Polecam

Dzięki Zbawicielu, ostatnimi czasy kurwicy mozna dostać z neostrada, jak nie księgowanie platności to awaria i porty... teoretycznie nie działały zadne gry przeglądarkowe jak i np serwer PBE lola :D

Opublikowano

A ja pierodle to, nic nie sciągam. Zaśmiecam tylko kompa. Poczekam, bez lola mozna zyć xD

No tak, ale spróboj wejsc na

http://www.speedyshare.com/

mi nie działa. albo wejdz na gre przeglądarkową jaką jest Lord Of Ultima, i moge tak dalej wymieniać.. a z tym programem moge normalnie wejść , ale nie powiem ze ping w lolu wzrósł :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...