Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego grasz na serwerze SKKF'a?

KoXuJaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio się sprzeczałem o to po co wogóle grają na mc.skkf.net . Proszę SZCZERZE odpowiadać w ankiecie. Nie gryzę :D .

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Opublikowano

Walą mnie "gwiazdy" youtube w szczególności Ci co nakręcają serie Minecraft. Ich popularność opiera się na jedynie na dzieciach.

Nie wiem kto tam jest dokładnie... od swoich kolegów słyszę różne plotki.

W skrócie: Nie gram.

67qtMtN.png

Opublikowano

niegram bo ci slawni youtuberzy tylko na kase leca, taki eskakaef to co jest na servie napiszesz do niego i dupa nie odpisze bo ma wywalone na kase i nie ma tam ogarnietych graczy. juz lepiej wole grac na mchard niz na skkf :-)

Opublikowano

Odpowiem szczerze.

Grałem na tym serwerze, gdyż koledzy bardzo go chwalili, więc zagrałem z nimi zostałem tam na dłużej. W dzień jest pełno "dzieciarni".

Lecz gdy przychodzi godzina 23 jest już pełen ogar, można dogadać się na ts3 itp.

Fajne są masówki na takim serwerze, np. 20 vs 20. ^^

Mi się to osobiście szybko znudziło, nieziemski grif mapy jest.

Zero pomocy, ze strony administracji. Gdyby jeden moderator z nich nie był moim kolegą, to do dzisiaj bym nie znał celu tego serwera. Ten serwer jest stworzony TYLKO DLA KASY!

Nie ma co ukrywać prawdy, on na tym zarabia kokosy.. :)

Teraz wole sobie pograć na serwerze typu. crafthard.pl(nie jest to reklama, lecz przykład)

No trochę się rozpisałem, ale to by było na tyle z mojej strony.

Macie moją o pinie na temat takiego serwera jak "sykykyfy"

Pozdrawiam, PolskiPener!

logo.png

Opublikowano

Nie gram tam, bo mnie takie serwery nie interesują. Prawda jest taka, że taki serwer może postawić pierwsza lepsza osoba. Nawet gdzieś na necie jest gotowa paczka pluginów (Nie wiem czy to wyciek z jego serwera czy coś innego, wystarczy poszukać). Ja głównie interesuje się serwerami które mają w sobie ciekawy pomysł, miła i pomocna administracje (tego tam nie oczekujcie. Zasłaniają się tym, że na serwerze gra dużo graczy :D No bo przecież ogarnąć 200 osób to jest hardcore <- Poważnie? Grałem także na privach MT2, tam na niektórych serwerach liczba graczy sięga nawet 2000 tyś graczy na raz i administracja nie ma problemu z ich ogarnięciem czy też zbanowaniem cheatera, które nickiem ludzie spamują na czacie) Podsumowuje administracje anegdotką - Gdy ktoś cie przysłowiowo r*cha w dupsko, a ty to zgłaszasz administracji to reakcja wygląda mniej więcej tak "Wsadzaj mu głębiej i pchaj mocniej".

Moim zdaniem serwery warte uwagi to takie które wprowadzają coś nowego np. Apokalipsa zombie <- to tylko przykład, taki serwer jest ciekawy i przyjemny.

Szczerze, jeżeli masz ukończone 12 lat, to naprawdę odpuść sobie serwer SKKF'a. Wchodząc tam po prostu wrócisz do piaskownicy i będziesz się babrał w gównie które oferuje ten serwer razem z innymi 7-11 latkami.

PS. Nie wiem jak wy, ale ja w tym wieku ganiałem po lasach i budowałem domki na drzewach z kolegami. Współczuje rocznika po wyżej 1997 r. Macie naprawdę cudowne dzieciństwo, żyć i pracować raczej się w minecrafcie nie nauczycie.

Ale się rozpisałem, prawie jak referat. Dobra pozdrawiam kumatych ogarów, którzy widzą gówno wylewające się z kanałów "MAJNKRAFTERUF".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...