Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Anty x-ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ale nadszedł czas kiedy nie ma tak naprawdę dobrego anty cheata, ludzie używają coraz lepszych cheatów pokroju x-ray, ale jeśli ktoś znajdzie coś nowego to z chęcią skorzystam. (im mniej cheaterow tym lepiej):-D

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Witam, najlepszym sposobem na x-ray jest plugin OtherDrops.

Po prostu ustawiasz że tylko ze stone dropią diaxy i jest jakaś tam szansa i tak dalej.

Opublikowano

OtherDrops, jest to moim zdaniem jedyny i teraz najlepszy plugin uciekania przed x-ray'ami.

Posiadam go na serwerze i moim gracze nie narzekają a wręcz cieszą się z tego, że nikt nie ma po 1mln diamentów.

Ostatnia deska ratunku do Orebfuscator który podobno działa, kto nie spróbuje, ten nie ryzykuje.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

W otherdrops nie podoba mi się to, że diamenty wypadają ze stone, a nie z rud.

A orebfuscator trochę laguje.

Dlatego szukam innego sposobu.

Opublikowano

Ciomiciak, orebfuscator strasznie lagguje! Zostaję ci otherdrops, nie ma żadnego innego dobrego pluginu który ot tak blokuje xray, najlepiej wgrać other drops i po sprawie

u mnie gracze kiedyś mieli po 400 diaxów którzy grali tydzień [po 3 h dziennie] i za łatwo było zdobyć diaxy itp. Po za tym dużo ludzi miało x raya więc wgrałem orebfuscator ale z 20 osobowego serwera lagowało mi tak jakbym miał parametry 10 slotowego serwera, więc wgraj otherdops , skarżą się na to tylko ci którym idzie na niekorzyść ten plugin

Opublikowano

Nie będę wgrywał pluginu, który osobiście mi się nie podoba.

Chciałbym zostawić kwintesencję minecrafta, czyli tradycyjne kopanie.

Opublikowano

Nie będę wgrywał pluginu, który osobiście mi się nie podoba.

Chciałbym zostawić kwintesencję minecrafta, czyli tradycyjne kopanie.

Pozostał ci tylko orebfuscator tylko że on strasznie lagguje, ale jak chcesz mieć więcej cheaterów na serwerze to proszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...