Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powtórka własnej gry

HackNet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio grając sobie spokojnego rankeda trafiła mi się penta. I tutaj leży moje pytanie - czy jest możliwość obejrzenia powtórki, której się nie nagrywało? Od wujka się dowiedziałem, że wprowadzono system powtórek na PBE, jednak na normalnym tego nie widze.

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Witam

Ostatnio grając sobie spokojnego rankeda trafiła mi się penta. I tutaj leży moje pytanie - czy jest możliwość obejrzenia powtórki, której się nie nagrywało? Od wujka się dowiedziałem, że wprowadzono system powtórek na PBE, jednak na normalnym tego nie widze.

no jest taki system na pbe ale na globalu jeszcze niema oby szybko dodali bo zajebista opcja ;D

Opublikowano

Jeżeli bardzo zależy Ci na powtórce, popytaj graczy, z którymi grałeś.

Po prostu wejdź na lolkinga i sprawdź mecz, w którym zdobyłeś pentę, po czym porozmawiaj z ludźmi, może ktoś akurat nagrywał.

Opublikowano

Mówili że wejdzie taka opcja, a do póki nie wejdzie możesz sobie nagrywać LoL Recorder. :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...