Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dr. House

RaKeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje do pobrania Wszystkie (albo pojedynczo ) Sezony Dr. House musowo z lektorem :D

P.S. Aby nie było z chomika

Z góry dziękuje za pomoc

No i oczywiście lubie to :D

Opublikowano

Polska[edytuj]

Tzw. Koalicja Antypiracka prowadziła i prowadzi szereg kampanii społecznych, w których informuje, że pobieranie z Internetu materiałów będących zastrzeżoną prawnie własnością intelektualną jest przestępstwem[2]. Jednak równoważność ściągania plików z Internetu z popełnieniem przestępstwa nie jest oczywista.

Według art. 278 § 2 polskiego Kodeksu karnego uzyskanie programu komputerowego bez zgody osoby uprawnionej, w celu uzyskania korzyści majątkowej, jest przestępstwem. Nie ma przy tym jasności, czy korzystanie z uzyskanego w ten sposób programu w celach osobistych jest równoznaczne z uzyskaniem korzyści majątkowej poprzez nie poniesienie opłaty licencyjnej, czy - jak twierdzą inni - nie można utożsamiać braku wydatku z korzyścią majątkową.

To tak dodatkowo a korzyści nie mam zamiaru z tego czerpać tylko do własnego urzytku!

a z tego co pamiętam wydawnictwo co prowadzi Dr.Housa nie wymaga pieniędzy Zaraz ci znajdę na stronce to pokarze

(pobiera tylko za ukazywanie w telewizji publicznej)

Polska policja dementuje twierdzenia ZAIKS-u i zaznacza, że pobieranie plików z internetu nie jest nielegalne i nie grozi za to odpowiedzialność karna, choć ich udostępnianie w ramach sieci p2p już jest

Dobra już nie trzeba kumpel mi podesłał polska strone Housa tam są do pobrania

Opublikowano

Polecam sklep empik. Ba, nie tylko obejrzysz ale i kupiony egzemplarz postawisz sobie na biurku. Tak nawiasem nie musisz ściągać z chomika, wystarczy wpisać dr house s00 e00, wpisujesz odpowiednie liczby i wynajduje ci film online.

btw. Wilson ma raka i House pozoruje swoją śmierć. Koniec spoileru :D

Opublikowano

A "musisz" pobierać ? bo ja wiem gdzie możesz wszystkie odcinki oglądnąć za darmo ; ) np

www.kinomaniak.tv

Są tam odcinki w Wysokiej/Średniej jakość,także są napis i lektor ; )

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...