Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział M&M: Duel of Champions

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem kilka pytań odnośnie tej gry. Polecam ją serdecznie.

Krótki opis:

Na początku wybieramy talie (mamy do wyboru 3) Inferno i jeszcze jakieś, nie pamiętam.

Potem możemy za kasę zdobytą w grze kupować nowe talie oraz nowe karty i z małym szczęściem możemy trafić

na "świecaka" jak to się kiedyś mówiło.

Jak ktoś grał w LoL'a, to tutaj też jest poziom ELO.

Fajna gierka. Można zrobić subforum odnośnie składania talii.

Mam nadzieję, że team MPCforum przyjmie te grę :3

343731479829004887779.png

Opublikowano

Gram już od dwóch dni, gra dość ciekawa, mała (ok. 200 MB) i działa na starszych komputerach w miarę płynnie.

Sugerowałbym zrobienie najpierw subforum w inne gry, ewentualnie jeżeli gra będzie bardziej popularna, cały dział do niej :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Powiem tak. Może do niej nie ma bugów czy tam cheatów, ale z tego co widzę to rośnie coraz to większe zainteresowanie na grę więc byłby popęd na dział i grę ;) Zawsze może to przyciągnąć więcej ludzi na MPC :)

Opublikowano

Jestem również na tak :)

Może cheatów na razie nie ma, lecz są kody wprowadzane przez producentów co jakiś czas które dają wspomagacze np. pakiety/niebieskie kryształki

Poza tym na pewno przydałoby się kilka poradników do tego jakie karty budować taktyki itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...