Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] TROOL RANKED :D

Rafiki222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zwykle cała zabawa zaczyna się w lobby. Chce zagrać normalnego rankeda sobie z kumplem, że właśnie nabyłem dianę a wcześniej w rotacji dobrze mi się nią grało na jungli postanowiłem sobie rozjebać rankeda :D Także gra wyszukana, wchodzimy do lobby i pisze sławne "jungle", natychmiast zaczyna się wielka kłótnia "no im jungle" etc itd... aż w końcu stwierdzamy z kolegą, że bierzemy oboje jugnle i neich ktoś wyjdzie z tych nobasów. Jednak potoczyło się wszystko inaczej. Z gry nie wyszedł nikt nasza gra zaczęła się ładować bez supporta bez ADC z potrójną junglą. Oczywiście ja i mój kumpel na wyjebce robimy co chcemy. Ja start z nożykiem 2 poty i ward, bo chciałem ukraść blue przeciwnikom. Nie udało się doszło do Invade i zaczęliśmy gre 2-1 w dupe :D No nic ogarnąłem się sprzedałem nożyk kupiłem buciki poty i poszedłem szybko na nasze blue... po zrobieniu blue poszedłem solo bota na ashe i akali :D Ku mojemu zdziwieniu nie zobaczyłem LULU która jechała solo topa na garena (haha).... nie będę opowiadać całej gry szczegółowo, ale trafiliśmy na większych trooli niż byliśmy my sami ^^ Gre wygraliśmy z dużą przewagą, ze wszystkimi wieżami, a oni się poddali ... a na screenie tablica końcowa :D

http://imageshack.us/f/163/beztytuuscd.png/

Opublikowano

Co to, silver? Ashe mi przypomina bronze. ^_^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

no silver4 ;x juz mnie denerwuje ten serwer ide do ruskow :D oni chyba lepsi od polaczków jak z ubiegłego meczu, gdzie gościu mnie straszy, że przyjedzie do mnie o mnie pobije ... ohh nie ;(

Opublikowano

Grasz na jungli bez itemow dla junglera? Ty chyba nie wiesz jakie te itemy maja moc. Siedz w tym silverze, siedz..

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

A doczytałeś ze po wzięciu blue jechałem solo bota przeciwko ashe i akali? Siedź w tej podstawowce siedź ... Co do mojego buildu bo pewnie tez sie ktoś do tego przyczepi to chodziło mi żeby jak najdłużej zostać na linii dlatego tez mam tego spell vampa i reg many z kielicha, dlaczego spell vamp bo jednak grając w jungli zauważyłem ze u diany to hp całkiem dobrze sie regeneruje mając ten item do jungli który ma sv

Opublikowano

A ja się dziwie dlaczego za chuj wyjść nie moge z silver 4.

Właśnie przez takich rafiki222 co pójdzie strolluje a jak trafi sie ktoś z iq>30 to jest dupa;C

Żenada w chuj, l2p

Opublikowano

Powiedziął mi typ który trolluje na silv4 i ludzie przez niego się wkurwiają i rpzegrywają.Och podnieta że raz w troll game wygrałes?Przez takich ciebie i twoich koleszków ludziom się odechciewa grać w tą gre.l2p

Opublikowano

ludzka głupota - potzreganie wszystkiego przez pryzat czegoś :) skoro ty mi w każdym poście piszesz l2p, również to zrobie bo również siedzisz w silv4, dzieki czemu mam prawo wnioskować, że grasz na moim poziomie... będziesz teraz po mnie jeździł bo zobaczyłeś jednego rankeda z 400 rozegranyc ? no to na prawdę gratulacje dla cb.... jeżeli myślisz, że mi tu teraz napiszesz swoje senstencje życiowe i problemy, bo przecież gra jest twoją najważniejszą rzecza to sory, ale nie zmienisz tego co będę robił w grze a tym bardziej nie zmienisz tego mną co robi kolejne XXXXXXXXX osób.

także "lp2 miszczu"

Opublikowano

ludzka głupota - potzreganie wszystkiego przez pryzat czegoś :) skoro ty mi w każdym poście piszesz l2p, również to zrobie bo również siedzisz w silv4, dzieki czemu mam prawo wnioskować, że grasz na moim poziomie... będziesz teraz po mnie jeździł bo zobaczyłeś jednego rankeda z 400 rozegranyc ? no to na prawdę gratulacje dla cb.... jeżeli myślisz, że mi tu teraz napiszesz swoje senstencje życiowe i problemy, bo przecież gra jest twoją najważniejszą rzecza to sory, ale nie zmienisz tego co będę robił w grze a tym bardziej nie zmienisz tego mną co robi kolejne XXXXXXXXX osób.

także "lp2 miszczu"

Jakbyś grał w tę grę więcej niż 3 miesiące buraku to byś wiedział że jeszcze półtora roku temu praktycznie nie było takiego czegos jak trolle.Ten kto lamił to spadał ten kto grał dobrze wychodził do góry i tyle.Teraz rankedy wygrywa ten co ma mniej takich jak ty w teamie..

Po chuj psujesz opinie i całokształt gry trollując?Nie można normalnie grać nie działając na nerwach osobie po 2 stronie kabla?Kurwa no nie potrafie zrozumieć tego, może dla kogos lol jest życiem(dla mnie nie, twój argument jest inwalidą) i ten ktoś stara sie i mało się nie zesra żeby wyjść na tego golda z silvera a tu wpadasz ty z sebą z osiedla i koleś ma pograne..Wypierdalaj na normale trollować, tam ci nikt nic nie powie, sam nie raz coś odpierdole na normalu ale na rankedach powinna być powaga, dla niektórych to serio ważne..

To co robisz ty i masa innych to jest skurwienie tej zajebistej gry, tak jak to było z metinem, tibią i wieloma produkcjami, póki się gimbusy za to nie wzięły to gra zajebista...

(ból_dupy.mode_off)

P.s czekam na cipki wyzywające mnie od nerdów itd. beka 4 ever

Opublikowano

Jakbyś grał w tę grę więcej niż 3 miesiące buraku to byś wiedział że jeszcze półtora roku temu praktycznie nie było takiego czegos jak trolle.Ten kto lamił to spadał ten kto grał dobrze wychodził do góry i tyle.Teraz rankedy wygrywa ten co ma mniej takich jak ty w teamie..

Po chuj psujesz opinie i całokształt gry trollując?Nie można normalnie grać nie działając na nerwach osobie po 2 stronie kabla?Kurwa no nie potrafie zrozumieć tego, może dla kogos lol jest życiem(dla mnie nie, twój argument jest inwalidą) i ten ktoś stara sie i mało się nie zesra żeby wyjść na tego golda z silvera a tu wpadasz ty z sebą z osiedla i koleś ma pograne..Wypierdalaj na normale trollować, tam ci nikt nic nie powie, sam nie raz coś odpierdole na normalu ale na rankedach powinna być powaga, dla niektórych to serio ważne..

To co robisz ty i masa innych to jest skurwienie tej zajebistej gry, tak jak to było z metinem, tibią i wieloma produkcjami, póki się gimbusy za to nie wzięły to gra zajebista...

(ból_dupy.mode_off)

P.s czekam na cipki wyzywające mnie od nerdów itd. beka 4 ever

Spokojnie, emocje na bok :)

Ogolem tak, jest wiele naprawde lepszych graczy odemnie ktorzy siedza wlasnie przez trolli w silver.

Elo przestalo byc wiarygodne juz rok temu, wtedy wlasnie byl napad dzieci/trolli ktorych obchodzilo tylko to by zepsuc gre innym.

Nie mowie ze nigdy nie przegralem przezemnie, bo to byla by nieprawda, jednak staram sie zawsze wygrac, a jezeli przegralem linie to deffowac i farmic sie pod wieza, ew. czekac na ganka.

Grasz na jungli bez itemow dla junglera? Ty chyba nie wiesz jakie te itemy maja moc. Siedz w tym silverze, siedz..

Na diane itemek do jungli? Od kiedy?

Co to, silver? Ashe mi przypomina bronze. ^_^

Nie tylko tobie tu zajechalo bronzem :D

sstwc.jpg

Opublikowano

Spokojnie, emocje na bok :)

Ogolem tak, jest wiele naprawde lepszych graczy odemnie ktorzy siedza wlasnie przez trolli w silver.

Elo przestalo byc wiarygodne juz rok temu, wtedy wlasnie byl napad dzieci/trolli ktorych obchodzilo tylko to by zepsuc gre innym.

Nie mowie ze nigdy nie przegralem przezemnie, bo to byla by nieprawda, jednak staram sie zawsze wygrac, a jezeli przegralem linie to deffowac i farmic sie pod wieza, ew. czekac na ganka.

Ja się nie unoszę.Jestem spokojny tylko za chuj nie moge zrozumieć istoty psucia tak zajebistej gry, i robieniu tak zwanego "divison hell".Po co to?Po co na siłę kurwić tak fajną gre?

To mnie zajebiście boli;c

Opublikowano

Ja się nie unoszę.Jestem spokojny tylko za chuj nie moge zrozumieć istoty psucia tak zajebistej gry, i robieniu tak zwanego "divison hell".Po co to?Po co na siłę kurwić tak fajną gre?

To mnie zajebiście boli;c

Popularnosc ma swoje zalety ale tez i sporo wad.

To samo robi sie teraz ze Smite, jak kolega mi ostatnio wspominal, wylegarnia noobow i trolli.

Przykro sie robi z gry z gatunku MOBA sa coraz bardziej pożerane przez dzieci 12-14lat ktore nawet podstawowych slow po ang nie znaja.

sstwc.jpg

Opublikowano

A ja się dziwie dlaczego za chuj wyjść nie moge z silver 4.

Właśnie przez takich rafiki222 co pójdzie strolluje a jak trafi sie ktoś z iq>30 to jest dupa;C

Żenada w chuj, l2p

jak ktoś jest słaby to nie wyjdzie :) czo nie czitek?

Opublikowano

Hmm. Rafiki, nawet nie wiesz jakie itemy na junglerze kupywać. Czyli jednocześnie można powiedzieć że ty jesteś noob i powinieneś siedzieć w tym silverze a nawet brąz. :f

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Hmm. Rafiki, nawet nie wiesz jakie itemy na junglerze kupywać. Czyli jednocześnie można powiedzieć że ty jesteś noob i powinieneś siedzieć w tym silverze a nawet brąz. :f

kolejna co nie umie przeczytać całego postu ze zrozumieniem....

Teraz do ciebie, Cheatek... psuje gre tak ??? jeżeli podczas każdego wyboru w lobby odpierdalają się takie cyrki, to biore troola, żeby nie dopuścić do owej gry, wole żeby pajac, który bierze first picka mida albo topa (poczym go contrują) , albo jak w/wyż przypadku wział junglera chociaż jungler już był, wyszedł z lobby widząc 3 junglerów i dobór graczy rozpoczął się od nowa... bez tego pajaca który pierwszy raz pojawia się na rankedzie... jeżeli owy pajac nie widzi przeszkód w tej grze to spadamy oboje w dywizji, albo jakimś cudem na farcie wygrywamy jak jest ukazane w pierwszym poście... możesz cisnąć na mnie ile jeszcze chcesz, ale mam to w dupie, nie będę wychodził z lobby widząc troola, żeby stracić 3 punkty a potem za każdym razem 10... jak widzisz to jest nie opłacalne... Pierdolisz mi tu że trooluje... powtórze, że widzisz tylko 1 gre z moich 400 rozegranych (rankedów). Nie masz pojęcia jak gram i na jakims poziomie, także proszę cię powstrzymaj swój język i uspokój się troche, bo zachowujesz się tak jakby od tego grania zależało twoje życie.... a skoro uważasz się za takiego dorosłego, to nie rozumiem co tu w ogóle robisz na tym forum i w tej grze... zacznij pracować...

Opublikowano

Teraz do ciebie, Cheatek... psuje gre tak ??? jeżeli podczas każdego wyboru w lobby odpierdalają się takie cyrki, to biore troola, żeby nie dopuścić do owej gry, wole żeby pajac, który bierze first picka mida albo topa (poczym go contrują) , albo jak w/wyż przypadku wział junglera chociaż jungler już był, wyszedł z lobby widząc 3 junglerów i dobór graczy rozpoczął się od nowa... bez tego pajaca który pierwszy raz pojawia się na rankedzie... jeżeli owy pajac nie widzi przeszkód w tej grze to spadamy oboje w dywizji, albo jakimś cudem na farcie wygrywamy jak jest ukazane w pierwszym poście... możesz cisnąć na mnie ile jeszcze chcesz, ale mam to w dupie, nie będę wychodził z lobby widząc troola, żeby stracić 3 punkty a potem za każdym razem 10... jak widzisz to jest nie opłacalne... Pierdolisz mi tu że trooluje... powtórze, że widzisz tylko 1 gre z moich 400 rozegranych (rankedów). Nie masz pojęcia jak gram i na jakims poziomie, także proszę cię powstrzymaj swój język i uspokój się troche, bo zachowujesz się tak jakby od tego grania zależało twoje życie.... a skoro uważasz się za takiego dorosłego, to nie rozumiem co tu w ogóle robisz na tym forum i w tej grze... zacznij pracować...

Jak już napisałem do Netrodala - nie jestem wkurwiony, po prostu nie nawidze trolli i idiotyzmu.

2.Nigdzie nie napisałem że jestem dorosły, a nawet jakbym był to nie znaczy że mam nie grać w tą gre lol.

3.To że trolli jest co raz więcej to wina riotu, a to że ty nie raz też strollujesz z kolegami to nie działa na plus gry..

Opublikowano

no czyli dalej na swoim .... także nie chce mi się już z toba dyskutować.... a gram dla siebie nie dla społeczeństwa tej gry...

Opublikowano

no czyli dalej na swoim .... także nie chce mi się już z toba dyskutować.... a gram dla siebie nie dla społeczeństwa tej gry...

Zgadzam się z Cheatek. Jeżeli masz trollować to idz na normale prosze ;). Jak ja mam taką sytuacje to ustępuje, a może i ta osoba ogarnia tylko tą linie? No trudno przecież nie zaczne zaraz brać revive i smite po to żeby komuś popsuć gre co nie Rafiki :)?

a11176.jpg

Opublikowano

tak dokładnie bo przecież zjebałem wam waszego lolka :D sorry o bogowie

tak pozatym byłem first pickiem... wziałem diane na jungle, po czym koleś gdzieś tam w środku 3-4 pick bieże kolejną jungle, to co ja mam zrobić z tą dianą iść jako adc czy co ? wiem... mida też można ale jak pick na mida tez już był??? także odpowiedzcie sobie na wszelkie wasze niedogodności i zamknijcie już ten team :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...