Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankingowe

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema od wczoraj wygrałem 6/7 rankedów solo/q pierwsze 6 czy tam 5 wygrałem pod rząd i miałem 25 pktów przegrałem 1 mecz i zmalało do 7. i ja się pytam jak mam wyjść z silver 5 skoro dostaję +5 za wina wygram te 5 meczy 1 przegram i mam 0? tu lolking http://www.lolking.net/summoner/eune/23552859#profile i pytanie do graczy w silver 5 ile macie elo i po ile dostajecie za wina?

Opublikowano

To właśnie ma pokazać czy masz skilla... jeżeli masz owego to wyjdziesz tak czy siak... jeżeli nie dasz rady to oznacza że ten Silv V to twój obecny max skill... Sam dostawałem w Silv I po 3/4pkt za grę a na złoto wyszedłem. Graj a będziesz mięc, skill przychodzi z czasem. Silver 5 to Elo 1150-1200, wyżej to już Silv IV.

Opublikowano

Czym więcej przegrywasz gier pod rząd tym mniej dostajesz pkt za wygrana a odejmuje ci zawsze np po 20, żeby to odwrócić musisz zacząć wygrywać najlepiej wszystkie gry do póki nie dojdziesz do stanu dostajesz 20 i odejmuje 20, jeżeli od tego momentu będziesz dalej wygrywać wszystkie gry możesz znowu dojść do poziomu ze będziesz dostawac 30 za wygraną a odejmować będzie 10

Opublikowano

Miałem taką sytuacje jak przedstawiłeś, za wygraną dostawałem od 4 do 7 pkt a za przegraną około -25. Wszystko się zmieni jeśli zrównasz ilość wygranych z przegranymi tzn. jeśli będziesz miał 65 wygranych i 65 przegranych - zaczniesz dostawać normalną ilość pkt. Z tego co się orientuję można mieć kilka gier przegranych więcej niż wygranych by otrzymywać normalną wartość, jednak najlepiej trzymać się wartości pół na pół.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...