Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

VentusTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki oto komputer

Jego specyfikacja:

Procesor Intel Core i3 2120 Częstotliwość taktowania 3,3 GHz Pamięć RAM 6 GB DDR3 1333 MHz Dwukanałowa obsługa pamięci tak Pojemność dysku 750 GB Karta graficzna nVIDIA GeForce GT610 Pamięć karty 2048 MB

I chodzi mi oto czy:

Fifa 13 mi pójdzie

Ile bedzie fps minecraft duzo czy mało?

Jakies inne gry które beda chodzic na tym kompie ;)

36497.png

Opublikowano

Strasznie beznadziejna grafa. W Fife może na średnich pograsz. Co cię skłoniło do kupna tego gówna?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

@Upy

Cooo? Na tym szajsie jakim jest GT610 nie pogra w NIC co jest nowsze niż gry z 2005r.

Ta karta jest gorsza od intelowskich zintegrowanych......

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wiesz jak duża różnica jest pomiędzy 7300GT, a 7600GS?

Zapewne nie wiesz więc nie odzywaj się w temacie o którym nie masz pojęcia....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jest lepsza od intelowskich, o wiele ;D Ja jakoś grałem na lapku gt 540 i3 2120 na 1366x768 bodajże BF3 średnio wysokie 50FPS.

Ogólnie to jest jakiś gówniany gotowiec do biura. Nie służy do grania. Metin2, Tibia, Need For Speedy jakieś starsze pójdą, oraz jako tako LoL, BF3.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Skoro masz taki komputer, to rozumujmy, że monitor również możesz mieć dobry - full HD. Mój kuzyn ma monitor Full HD i sprzęt allegrowski (na komunie rok temu złapał...), ma karte GT 640 4GB ( xD) - FIFA 11 -> max w 25-35fps, FIFA 12 -> średnie i chodzi ~30fps, FIFA13 -> na niskich hasa 20 fps. Aż się wujek zdziwił, że grafika ma przecież 4GB a takie gówno. Dodam, że to jakaś nołnejmowska karta jest, bo nigdzie nie pisze skąd. Poprostu nic, nawet nie ma napisane nVidia. :D
U nas na firmie mamt GT 640 w wersji 2gigowej, pracują na monitorach również FULL HD i jako tako spełniają rolę. Mamy karty od gigabyte, z gier to grałem tylko w black opsa jedynkę to ładnie uciągała w high, jakoś stabilne 40fps miało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...