Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Spolszczenie Wszystkich Questów

DeadMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam pomysł zeby kilka osób zebrało się wyciągneli all questy z FTP i je wspólnie spolszczyli kilka osób ponieważ ich jest dużo jak jedna osoba spolszcza to by jej zajeło kilka miesięcy wiec co wy na to

Widze że jesteście zainteresowani jeśli chcecie mi pomóc to napisać na PW

Wymagania :

-Sporo wolnego czasu

- ZNAJOMOŚĆ METINA I JEGO MISJI

-Odpowiedzialność

- Umiejetność pracowania w grupie

to chyba na tyle jak macie jakieś pytania to pisać ale nie spamujcie prosze was

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Też mogę się pisać, ale do spolszczania questów z języków innych niż chiński. No chyba że jest ktoś kto pamięta teksty a przynajmniej część questów po polsku bo inaczej trzeba będzie wymyślać nową fabułę.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Też mogę się pisać, ale do spolszczania questów z języków innych niż chiński. No chyba że jest ktoś kto pamięta teksty a przynajmniej część questów po polsku bo inaczej trzeba będzie wymyślać nową fabułę.

Przecierz misje mogą sie troche róznic ..

Chyba że chcecie nową fabułe to da sie zrobić

Jest translator nie chodzi mi o google bo on nie tlumaczy dobrze mam taki co układa logiczne zdania

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Te misje są takie jak na us, wiec polecam edytować wszystko po kolei ze spisem z metina us;]

[x] 50 postów

[x] 100 postów

[x] 150 postów

[ ] 200 postów

[ ] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Opublikowano

no ja osobiście mogę podjąć współpracę w grupie,mogę tłumaczyć początkowe questy (tzn tak do max 30 lvl)bo tłumaczę słowo w słowo jak na PL'u a z czasem to tak w miarę bo do szkoły chodzić trzeba

P.S Jutro w moim temacie możecie spodziewać się spolszczonego questu find_squareguard.quest

Opublikowano

ja mam daawno już wyciągnięte wszystkie questy tzn cały folder share_data

edit DeadMen poszedł link do plików na pw

edit 2 No moożna się było tego spodziewać kolo miał słomiany zapał bo po wysłaniu plików nawet się nie odezwał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...