Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka - prośba o zrobienie ;)

Jerycho18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Z powodu iż wogóle prawie nie umię wgrywać mody (tzn. umie ale jak wgram na przykład, trzeci mod to już mi się psuje) chcę was prosić o zrobienie Paczki z modami do W.o.T'a. Chce aby paczka zawierała następujące mody:

Jak ktoś się postara to moge dać we wszystkich jego postach Lubię To, albo nwm, kupić 420 golda - bo tyle kasy mi zostało na komie. Bardzo, Proszę i z góry, Dziękuję.

Opublikowano

Witam,

Z powodu iż wogóle prawie nie umię wgrywać mody (tzn. umie ale jak wgram na przykład, trzeci mod to już mi się psuje) chcę was prosić o zrobienie Paczki z modami do W.o.T'a. Chce aby paczka zawierała następujące mody:

Jak ktoś się postara to moge dać we wszystkich jego postach Lubię To, albo nwm, kupić 420 golda - bo tyle kasy mi zostało na komie. Bardzo, Proszę i z góry, Dziękuję.

Zmień linka do skinów bo wrzucając ten link reklamujesz inne forum. Zaraz Ci poskładam za free.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...