Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komunikat patchserverlist transfer failed (errorcode=srf12031)

Mentalista11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem podczas włączania pandorymt2:

patchserverlist transfer failed (errorcode=srf12031)

Normalny metin i inne serwy włączaja mi sie normalnie ale zawsze gdy padnie mi net i się włączy to mam potem ten problem z pandora, już sciagałem 2 razy pandore od nowa i nic. Prosze o pomoc.

6000fc15d450e27c.png?1403886722155

Opublikowano

Błąd transferu danych o serwerze - błąd wyskakuje przy włączeniu gry , może oznaczać , że nie masz chwilowo połączenia z internetem bądź masz za słaby internet , jaka prędkość ;>?

Opublikowano

weź mi gosciu takich glupot nie pier.... bo juz widzialem takie komentarze na wielu forach. Neta mam 1 mb/s normalnie sobie wszystko sprawdzam, kazda gra mi dziala przez neta, WSZYSTKO tylko ta pierdo*** pandora kur** nie dziala

Opublikowano

Znalazłem prawdopodobnie rozwiązanie Twojego problemu , chyba , że już tego próbowałeś i zachowaj jakąś kulture kolego -,- :

'Wejdź w internet explorer :
1. Klikasz na 'plik'

2.Odznacz prace w trybie offline '

Opublikowano

Mi to samo wyskakuje na DiamondMT2, jak i mojej dziewczynie. Myśle że oba serwery są na tym samym hostingu, a coś się u nich stało ze sprzętem, obejscie, kamer mod nie pomaga, trzeba czekać. Mam nadzieje że do jutra rana to naprawią.

Moge się mylić co do hostingu, ale z tego co wiem jeszcze jeden serwer leży znany, bo kumpel mówi, a ten sam błąd mu wyskakuje.

Opublikowano

Prawdopodobnie hosting serwera jest w tym momencie przeciążony, dlatego nie chce Wam się pobrać.

Miałem to samo na Elite przez jakiś czas, po 1h wszystko wróciło do normy.

Opublikowano

dziękuje wszystkim za pomoc, po 2 dniach zaczęło działać, zobaczymy na jak długo.

Dodam jeszcze, że znalazłem fajny sposób na włączanie pandory lub innych serwerów nie przez patchera. Pomysł oczywiście nie jest mój ja tylko udostępniam go, myślę, że niektórzy go znają ale dla niektórych może okazać się pomocny:

kopiujemy na pulpit plik metin2.bin pakujemy go, wchodzimy w paczkę zmieniamy z bin na exe zamykamy żeby zapisało wypakowujemy wklejamy do gry ten nowy plik pokaże się ikona wojownika i można cieszyć się gra bez patchera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...