Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] brak dzwięku

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem taki iż mam dzwięk na kompie, tzn piosenki odtwarza normalnie i jest git, ale gdy wchodzę na przeglądarkę operę czy mozile to np na youtube nie mam dzwięku czy na innych stronach gdzie można oglądać filmy itp, też zauważyłem że nie mam dzwięku w cs( jak włączam cs jest początkowa ta melodyjka) ale gdy wbijam na serwa to nie ma zadnych odgłosów strzałów skoków itp.

Może wiecie co się może dziać?

Opublikowano

A to co napisał robem napisał nie pomogło ?

Możesz jeszcze spróbować wyłączyć wtyczkę pepflashplayer.dll

Pobierz Chrome, jeżeli nie masz i spróbuj :

Ustawienia - Ustawienia Zaawansowane - Ustawienia Treści - Wyłącz poszczególne wtyczki - wtyczka flash (rozwiń szczegóły ) i wyłączasz te z końcówką pepflashplayer.dll

Jak to nie pomoże zaktualizuj stery do karty dźwiękowej.

>>>>>>b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png<<<<<<

Opublikowano

A to co napisał robem napisał nie pomogło ?

Możesz jeszcze spróbować wyłączyć wtyczkę pepflashplayer.dll

Pobierz Chrome, jeżeli nie masz i spróbuj :

Ustawienia - Ustawienia Zaawansowane - Ustawienia Treści - Wyłącz poszczególne wtyczki - wtyczka flash (rozwiń szczegóły ) i wyłączasz te z końcówką pepflashplayer.dll

Jak to nie pomoże zaktualizuj stery do karty dźwiękowej.

Stery mam aktualne dopiero kompa od formata wyszedł;p gdzie mogę znaleść ta wtyczkę pepflashplayer.dll ?

Ja sie az tak bradzo nie znam na kompach i dlatego prosił bym pisac jak dal zielonego:)

Opublikowano

Ktoś może mi powiedzieć jak zrobić reinstal tego direct X ?

bo jak wejść w directX to wiem:)

Otwórz Narzędzie diagnostyczne DirectX, klikając przycisk Start, wpisując dxdiag w polu wyszukiwania, a następnie naciskając klawisz Enter.

Może jakas dobra instrukcja jak zreinstalowac direct X, chyba ze ktoś ma jakis odpowiedni poradnik (video lub opisowy) ?

Opublikowano

A twój znajomy to skąd to wie? Jakiś zaje-informatyk?

Po prostu zainstaluj DirectX od nowa.

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17431

nie wiem z kad:D tak mówi :) zainstaluje to i dam edit:)

Edit:

Co to za link? waży z jakies 45mb ściągnąłem i w tym pliku jest jakies nagranie 1h i coś gadają po ang i jakis plik którego otworzyć nie mogę

Edit:

pobrałem http://www.programosy.pl/program,directx.html z tond direct X 9, i teraz gdzie to mam wypakować że by było git ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...