Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szkatułka 30 lv i łączenie serwerów ;)

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanko. Ze szkaty na 30 lv dostaje się 5 bodzi. I tutaj rodzi się moje pytanie. lepiej je sprzedać i dozbierać do fmsa +9, czy ulepszać tego co mam (mam +5).

Apropo łącznia serwerów. Czy jak je połączą a gram na solarze to moja postać z eq zostanie usunięta?

Opublikowano

Ja bym sobie je zostawiła bo pewnie Ci spali wszystko. :D Konta nie będą usuwane ale nic do końca w tym pewne nie jest. Na razie bym się nie martwiła bo połączenie serwów za szybko się nie odbędzie.

Opublikowano

Siemka, mam pytanko. Ze szkaty na 30 lv dostaje się 5 bodzi. I tutaj rodzi się moje pytanie. lepiej je sprzedać i dozbierać do fmsa +9, czy ulepszać tego co mam (mam +5).

Apropo łącznia serwerów. Czy jak je połączą a gram na solarze to moja postać z eq zostanie usunięta?

Nic nie zostanie usunięte, chyba, że masz więcej niż 3 konta to po prostu przeniosą Ci postacie z tamtych kont na 1.

Co do bodziaków to ulepszaj FMS bo i tak ich się nie da sprzedać (jak każdy item oznaczony literką B)

Opublikowano

Łączenie Serwerów będzie ale to jak naprawią małego buga z tym że zamiast nicków robią się Chińskie znaczki .

To tak szybko Skrzyni nie otrzymasz :D^^

Ker169.gif

Opublikowano

Gościu to GF . To jest firma która robi gry , nigdy by nie zrobiła czegoś takiego.

Co do tych bodzi to lepiej je sprzedać i dozbierać na fmsa+9 , bo jakbyś kupił jakiegoś +5 to i tak by mógł go spalić lepiej od razu gotowego kupić.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Dokładnie ,podsumowując te bodzie nie są zdatne do handlu.

Lepiej zacznij kuć tego FMS'a. Potem go wymixuj chyba ,że jest wymixowany to jasna sprawa ,że nie. :)

Co do łączenia serwerów to do końca roku podobno serwery mają być łączone. Więcej informacji dowiemy się wkrótce :>

Opublikowano

Gościu to GF . To jest firma która robi gry , nigdy by nie zrobiła czegoś takiego.

Co do tych bodzi to lepiej je sprzedać i dozbierać na fmsa+9 , bo jakbyś kupił jakiegoś +5 to i tak by mógł go spalić lepiej od razu gotowego kupić.

Nie sprzedasz tych bodzi bo one są ze szkatułki oznaczone chyba literką B. Ja bym na Twoim miejscu zrobił jeszcze ze trzy postaci 30lvl i otworzył szkaty, a później włączył fisze i masz sukces i eq murowane

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...