Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Porada]Pad do Komputera.

Spiker556

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar kupić sobie nowego pada do komputera.

Xbox 360 Wireless Controller for Windows

Jest to pad bezprzewodowy od Xbox'a. I mam pytanie od was czy to dobry wybór?

I jeszcze kilka takich małych pytań :

1.Jest on typu Pada do PS3 czyli ładowanie ma przez kabel czy jest na baterie (jak tak to jakie).

2.Czy da się grać nim z kablem, (jeśli jest typu pada do PS3) ? ( jak się rozładuje a chcemy grać dalej to podłączam kabel i podczas ładowania sobie gram)?

Jeśli ktoś będzie chciał to mogę podać Link do sklepu internetowego z którego chcę go kupić :D

Z góry dzięki :)

1312454350-U203760.png

Opublikowano

Musi być bezprzewodowy? Bo jak nie to polecam jechać do reala i zakupic za 15-20 zł. Osobiście mam i nie narzekam ;)

Ps. nie traktuj to jako spam

Oki jako spam nie... A co do pada to ..... Bezprzewodowy by się przydał. Mam już pada od Xbox'a do kompa ale z kablem. Trochę mi szwankuje i chcę kupić nowy a co do pada za 15-20 zł to one nie są złe , ale ja chciałbym już jakiś lepszy np. ten co podałem. Moim zdaniem na pada warto trochę wydać. Ja jestem strasznie wciągnięty w Fifę i świat piłkarski. Podsumowując chcę kupić bezprzewodowy , aby może przy graniu siedzieć trochę dalej od tego monitora , mam duży monitor , a nie chcę skończyć patrzenia przez oczy....... ( Nie chcę okularów :D )

Kontynuując moją długą wypowiedź ..... Co sądzicie o tym padzie i proszę o odpowiedzi na pytania które są na początku

Z góry dziennnnki :D

1312454350-U203760.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...