Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] OPINIE Na temat hostingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie słyszałem żadnych poważniejszych skarg na ten hosting, lecz pewnie z tego powodu że jest on mało znany ;). Jeśli chcesz otrzymać dobrą maszynę z szybką pomocą techniczną, polecam craftserve :).

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Hosting jest dobry parametry taki same jak na craftserver tylko że można max. 40slotów kupić, nie ma itemshopu i jest tańszy polecam.

Opublikowano

Zmieniony główny post.

Proszę się dalej wypowiadać na temat tego hostingu i można tez podać ip do jakiegos serwera

stającego na nim.

Co do wypisywanie hostingu pisać za i przeciw.

Opublikowano

Od siebie pod serwer MC polecam hosting disCONNECT.pl

Marka długo na rynku - nie żaden krzak :)

Rozbudowywany panel z mnóstwem funkcji, m.in. automatycznt itemshop!!!

Opublikowano

Mam na tym hostingu obecnie serwer (od jakiś 15 dni), ma on 10 slotów i lagi występują jedynie przy większych edycjach WE.

Opublikowano

Mój kolega miał kiedyś na tym hostingu serwer. Nie narzekał. Tak jak kolega wyżej mówi, czasem były lagi związane z edycją w world edit, ale tak to wszystko pięknie śmigało.

Opublikowano

Z tego co pamiętam mówił mi o tym 2 tygodnie temu i z tego co wiem hosting jest od 7 lub 8 kwietnia -,-

Opublikowano

Jak będę miał kontakt z kolegą to napiszę ci na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...