Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mc.MineGrawd.pl -- 800 slotów [Dedyk 64GB RAM][24/7][No-Premium][Network(różne serwery)]

ThePiranessi

Atrakcyjność serwera.  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wejdziesz na serwer ?

• Tak
      16
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1364478361-U369501.png mc.MineGrawd.pl 1364478375-U369501.png

Adres IP: mc.minegrawd.pl

Typ serwera: Network - Z głównego serwera wchodzisz na taki, który Ci się spodoba
Dostępne: SkyBlock, Frakcje+Survival, Guns[bronie]+TexturePack,

HM[(HardMode)+Królestwa]

Żeby sprawdzić ranking pvp napisz /pvpstats 15

Ilość slotów: 800

Wersja serwera: 1.5.1

Premium: dialog_cancel.png

Potwory: yes.png

Zwierzęta: yes.png

Nether: yes.png

PVP: yes.png

WL: dialog_cancel.png

1364478361-U369501.pngDodatkowe informacje 1364478375-U369501.png

Jak wejdziesz na serwer, musisz wybrać teleport, są dostępne 4, każdy to inny serwer, masz podpisany, który do którego.
Drop ze stone/cobblestone [s+F // Skyblock]:

Diaxy: 0.5
Żelazo 1
Złoto 0.8
Węgiel 2
Redstone 1

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Na serwerze SkyBlock robisz wysepki.
Wszystkie komendy do SkyBlocka masz pod komendą /is

Na serwerze frakcje dostajesz darmowe rzeczy na start, narzędzia itp. można je brać raz na 24h [komenda /kit gracz].
Na spawn jest enchant table, crafting, kowadła itd, obok spawna jest mała expiarka, oraz darmowe jedzenie pod kurczakiem.
Jest także parkour, oraz miejsce na grief [Dół, w którym na evencie są surowce]

Na serwerze Bronie[Guns] dostajesz na starcie diaxowe eq [trzeba je wziąć z tabliczki], + darmowe bronie:
AK47
M4A1
Sten
Deagle
Famas
Inne możesz sobie kupić w SmSShoPie.

Na serwerze HM, jest absolutnie wyższy poziom trudnośći, są także królestwa [80x80 - maksymalnie rozwinięte królestwo]
W skrócie HardSurvival

Maszyny, na której stoją serwery :

1) Procesor - Intel Xeon E5-1650 [6 rdzeni, 12 wątków, 3,2 GHz, + turbo 3,8 GHz]

RAM - 64 GB DDR3 ECC

Dyski - 2x 120GB SSD

Przepustowość - 1Gbps

2) Intel i7 2600 [4 rdzenie, 8 wątków, 3,4 GHz, + turbo 3,8 GHz]

RAM - 8 GB DDR3 ECC

Dysk - 120GB SSD

Przepustowość - 100Mbps

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Posiadacie TSa ?

Posiadamy, nie mogę tutaj napisać, ponieważ jest to zakazane, wejdź na serwer, napisz /warp info, będziesz miał info nt. ts3.

Opublikowano

server fajny. gra wiele ludzi. administracja jest mila. server nie ma lagow. Polecam ;)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

Gdzie jest napisane ile % ze stone?

Nigdzie nie mogę znaleźć ;/

Diaxy: 0.5

Żelazo 1

Złoto 0.8

Węgiel 2

Redstone 1

Opublikowano

Bardzo fajny serwer gram na nim od bardzo dawna :-]

Lecz jedyną rzecz która jest nie fajna to 9 latki Które piszą: "hoć z mnom" :P To jest dobijające :D

Opublikowano

Hahaha :D, no racja, zdarzają się przypadki, nie potrafiące pisać :D

Dzięki tka za komentarz, tak przy okazji, tyle grasz na serwerze, a nic o tobie nie słyszałem :D

Opublikowano

Server wygląda fajnie. Jednak, czy to prawda iż zbanowaliście admina który dość aktywnie się udzielał na skyblocku? Nie wiem na ile prawdziwe są te informacje,ale to był jedyny admin jakiego tam widziałem. Jeśli to prawda,to troche jak strzał w stope.

Opublikowano

Server wygląda fajnie. Jednak, czy to prawda iż zbanowaliście admina który dość aktywnie się udzielał na skyblocku? Nie wiem na ile prawdziwe są te informacje,ale to był jedyny admin jakiego tam widziałem. Jeśli to prawda,to troche jak strzał w stope.

----

To nie był admin :D

Przyznam, że to był dosłownie jakiś psychopata, włamał się na konto admina, i robił niby to co do niego należy [powtarzam, zwykła osoba, włamała się na konto i adminowała...]

Nie rozmawiałem z nim ani nic, po prostu jakoś tak ni stąd, ni zowąd udawał admina... Jeszcze sprzedawał svip na swoje konto, no więc, tak czy siak musiałem go zbanować, ponieważ prawdziwy admin ostatnio jest non-stop w pracy.

Opublikowano

Ja mam tylko takie pytanko. Czy Blow, Vertez, Mandzio i inni to są cie prawdziwi youtuberzy czy podszywki?

Wiekszość to podszywki :(

Opublikowano

----

To nie był admin :D

Przyznam, że to był dosłownie jakiś psychopata, włamał się na konto admina, i robił niby to co do niego należy [powtarzam, zwykła osoba, włamała się na konto i adminowała...]

Nie rozmawiałem z nim ani nic, po prostu jakoś tak ni stąd, ni zowąd udawał admina... Jeszcze sprzedawał svip na swoje konto, no więc, tak czy siak musiałem go zbanować, ponieważ prawdziwy admin ostatnio jest non-stop w pracy.

Wybacz mi moją szczerość,ale wole admina socjopate ( który nawiasem mówiąc całkiem nieźle się sprawował - widziałem go od 2 dni, i server dalej stoi) od admina który jest w pracy,i nie ma czasu zajmować się serverem. Macie zamiar jakoś nadrobić ten wakat? ( był on jedyną osoba która widziałem na servie).

Wybacz mi też moją ciekawość,ale nie rozumem. Psychopata? Co on niby zrobił? 90% gimbusów jakby się dorwało do konta administracji,to z servera nie było by czego zbierać i trzeba by robić było backup. Jak on się też niby włamał? Ludzi który bawią się w włamania do gry w klocki mozna by liczyć na palcach jednej ręki stolarza.

edit : nie doczytałem o svipie. Wybacz pirania,ale jak dla mnie jeżeli on na tym servie siedział,to nawet walić dla niego te vipy premiowe. Notabene,dawał chociaż te svipy za hajs? xD

Opublikowano

A nie zdziwiłbym się, gdybyś ty nim nie był, i możliwe, że się bronisz, czy coś w tym stylu, to był oszust, i nie obchodzi mnie to, czy się dobrze sprawował czy też nie, po 1 nie znam go, po drugie sprzedawał vipy/svipy na swoje konto [serwer na tym tracił, 740zł/mc z dup* się nie weźmie].

To był zwykły włam :P

Wiekszość to podszywki :(

Tak, większość to podszywki, pobanuje, lecz Kremówka/Evareztp są prawdziwi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...