Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kupnem gry MC

adrianowicz11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , mam pewien problem otóż gdy próbuje kupić minecraft ja wybieram PolishBanks,przelewy24 i wybieram InvestBank gdy wypełniam dane np. data urodzenia

I gdy chcę przejść do Accept and Pay wyskakuje następujący problem:Mooneybankers.com : Thank you for interest in our site ,but we are unable to accept your registration at this time co to znaczy? :/
Opublikowano

Thank you for interest in our site ,but we are unable to accept your registration at this time- Dziekujemy za zainteresowanie się naszą stroną, lec teraz nie możemy zaakceptować teraz twojej rejestracji. :).

Spróbuj kupić innym sposobem.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

kup na alegro

powiem ci swojego zaufanego sprzedawce 100%

Ale pamiętaj minecraft.net lub zaufany sprzedawca na alegro nic więcej.

mca.pngSpotykam herobrine gdy gram na single played gdy stworze nowy świat.On tam już jest :(.Kurde zadużo dedów i bódynków które nie mogły się wygerować .Legenda jest prawdziwa.Notch miał brata ale gdy zmarł jego duch krąży w minecraft.
Opublikowano

kontagier.pl

fabrykakluczy.pl

Moim zdaniem najbardziej zaufane punkty sprzedaży.

Opcjonalnie zapytaj się kogoś z twoich przyjaciół, znajomych (dorośli) czy Ci by nie zakupili przez minecraft.net. Rzecz jasna dasz im gotówkę.

Jeżeli natomiast nie to spokojnie idź na pocztę. (Ów wymienione wyżej punkty sprzedaży)

67qtMtN.png

Opublikowano

ale od zaufanych może znam kolesia co sprzedał koledze giftcoda i działa do dziś koleś jak złożysz zamuwienie on zakupuje z minecraft.net i tobię przesyła emailu z minecraft.net dostajesz klucza i ID co świadczy o legalności.Więc jak nie możesz na minecraft.net kup u niego on ma 100% pozytywnych komentarzy.Lepiej drożej zapłacić i mieć na zawsze.

jest szybki kontakt z nim więc porozmawiaj sobie z nim przed zakupem i wytłumaczy ci wszystko.

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-oryginalny-kod-od-reki-i3175330695.html

mca.pngSpotykam herobrine gdy gram na single played gdy stworze nowy świat.On tam już jest :(.Kurde zadużo dedów i bódynków które nie mogły się wygerować .Legenda jest prawdziwa.Notch miał brata ale gdy zmarł jego duch krąży w minecraft.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

kontagier.pl

fabrykakluczy.pl

Moim zdaniem najbardziej zaufane punkty sprzedaży.

Opcjonalnie zapytaj się kogoś z twoich przyjaciół, znajomych (dorośli) czy Ci by nie zakupili przez minecraft.net. Rzecz jasna dasz im gotówkę.

Jeżeli natomiast nie to spokojnie idź na pocztę. (Ów wymienione wyżej punkty sprzedaży)

... a minecraft.net?

rzygam, czytając wasze komentarze, najlepszym źródłem jest MINECRAFT.NET I TYLKO....

CO DO TEMATU!!:

Spróbuj później, ew. inna metoda ( PaySafeCard, można kupić w prawie każdym kiosku )

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Z allegro da się kupić dobry klucz. Ja kupiłem klucz z allegro dwa i pół roku temu i dalej mogę grać. Po prostu jeżeli cena nie schodzi poniżej 90 zł lub nie wchodzi powyżej 100 zł oznacza to że być może jest to dobry klucz lecz polecam przeczytać opis produktu i popatrzeć na oceny kupujących.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...