Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Déjà vu

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Steins gate skończylem oglądać na początku pierwszego kwartału tego miesiąca. Jakoś tak styczeń - luty.

Te anime mi się bardzo spodobało,więc postanowiłęm czekać na film (Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Déjà vu)

Na animezone było wtedy napisane, że prawdopodobnie będzie 20 kwietnia.

jest 22 kwietnia, a nie ma. Ja się nie dziwie, nie napisali, że napewno będzie 20., ale zakładam ten temat, bo może są jakieś inne informacje o filmie steins gate, może ktoś coś wie.

btw. dajcie mi link do odcinka specjalnego, bo nie oglądałem.

Opublikowano

Z tego co widzę, to nie ma nawet angielskich napisów, więc na polskie tym bardziej będzie trzeba poczekać.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Czyli tego 20 kwietnia, czy tam któegoś, ten film pojawi się w japońskich kinach? Ile zajmie zrobienie napisów angielskich, a potem spolszczenie ich? Z miesiąc sobie poczekam?

Opublikowano

Jeśli tne film nie wyjdzie na dvd i bd to poczekasz sobie o wiele dłużej niz miesiąc.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Tak samo było z filmem Fairy Tail. Wyszedł w sierpniu, przetłumaczony w marcu, a ma fanowskie strony.

Poczekać musisz i tyle, na animezone podają premiery w Japonii.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Czyli tego 20 kwietnia, czy tam któegoś, ten film pojawi się w japońskich kinach? Ile zajmie zrobienie napisów angielskich, a potem spolszczenie ich? Z miesiąc sobie poczekam?

jak wychodzi kinówka naruto, to po okołu rok ta kinówka wychodzi na dvd i wtedy zczynają ludzie tłumaczyć

Opublikowano

Aha, a ja z miesiąc temu byłem podniecony, że tylko miesiąc i będzie kinówka.. A tu sie okazuje, że nawet rok mogę czekać.

A poda ktoś linka do odicnka specjalnego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...