Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[/] Last Chaos - przeglądarka

Bodzio230000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie już można grac w lc na przeglądarce czy ktoś może dać ss jak to wygląd i trochę opowie ;)

Z tego co wiem nie ma takiej opcji A gram w LC ponad 6 lat

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jak wiecie juz mozna grac w lc na przegladarce czy ktos moze dac ss jak to wyglad i troche opowie ;)

Skąd masz takie informacje? Bo ja nie słyszałam o graniu w przeglądarce.

Opublikowano

zobacz na forum jest napisane w temacie lc na android modernator napisal ze niema i nierobia lc na androida tylko jest lc na przegladarce mozna wejsc tam na elision i na niemiecka wercje ;) bo to jest w fazie testowej zaraz skpiuje link i tu wam go wloze ;p

link:

http://lastchaos.gamigo.com/kalydo/

sam bylem zdziwionyale bede gral ;) na elysion potem sie wymienie itemkami i bedzi goldzik ;)

Opublikowano

jak czeba pobierac to lipa ;/ 500mb moze pobierze mi sie w 35-40min?

To było pytanie? To od Twojego neta zależy z jaką prędkością się pobierze .

Opublikowano

To pierwszo pobiera jakis patch, ma około 50mb z tego co pobierałem, potem wszystkie tekstury etc pobiera w trakcie grania

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Nie warto. Klient po prostu zmniejszony do 500MB, zanim się ściągnie trochę czasu minie.

Dla niektórych 50 mjb robi duża różnice a co dopiero 500 mb na cliencie Myślę że to dobre rozwiązanie dla osób z słabszym netem

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dla niektórych 50 mjb robi duża różnice a co dopiero 500 mb na cliencie Myślę że to dobre rozwiązanie dla osób z słabszym netem

A nie uważasz, że jeśli ktoś ma ''słabszego neta'' to będzie mu się ta gra w przeglądarce ścinać? W sumie też bym tak powiedziała ale po przemyśleniu.. Mimo to pomysł całkiem niezły, ale chyba lepsza wersja pierwotna.

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...