Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] EUROPEAN LCS PLAYOFFS JUZ SA PARY !

pelenLUZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Round 1

MECZ 1 SK Gaming vs Against All Authority

MECZ 2 Copenhagen Wolves vs EG Raidcall

Pół Finał

MECZ 1 Zwycięzca MECZU 1(RUNDY 1) vs Gambit BenQ

MECZ 2 Zwycięzca MECZU 2(RUNDY 1) vs Fnatic

Copenhagen Wolves vs EG Raidcall grali już ze sobą w week 10 niestety wtedy okazała się lepsza drużyna EG Raidcall po dużych błędach Copenhage dla tego tutaj w MECZU 1(RUNDA 1) Myślę ze Copenhage będzie miała doskonałą okaże odegrać się :)

Hmm w MECZU 2(RUNDA 1) ciężko mi cokolwiek powiedzieć po tym jak widziałem mecz SK Gaming vs EG Raidcall rozczarowałem się troszkę ich poziomem,a także mecz SK Gaming vs Ozone GIANTS chociaż SK Gaming tutaj wygrał jakoś nie przemówiło to ich zwyciestwo do mnie,było bardzo wymęczone...dla tego tutaj stawiał bym na Against All Authority.

Opublikowano

No, oba mecze zapowiadają się ciekawie. Jeśli SK zagra na takim poziomie jaki prezentuje teraz to będzie bardzo wyrównane spotkanie. A z drugiego chyba jednak EG ma większe szanse, przynajmniej po tym co na dzisiejszym (zlagowanym oczywiście) streamie widziałem.

Opublikowano

No, oba mecze zapowiadają się ciekawie. Jeśli SK zagra na takim poziomie jaki prezentuje teraz to będzie bardzo wyrównane spotkanie. A z drugiego chyba jednak EG ma większe szanse, przynajmniej po tym co na dzisiejszym (zlagowanym oczywiście) streamie widziałem.

Zgadzam się i nie rozumiem, dlaczego jest tyle ludzi ubóstwiających SK i wielkiego Ocelote'a ;o

jz2s7h.jpg

Opublikowano

Wolałbym pary EG vs SK i CW vs aAa, bo wtedy aAa i SK prawdopodobnie by odpadły i w grze zostałyby konkretne drużyny.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

xfroggpeke możliwe że znów zagości na monitorach

Wtf 'xfroggpeke' słaby trool.

EG Froggen

FNC xPeke

To sa dwie rózne osoby.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

UP nie zrozumiałeś przesłania... chodziło o to, że będzie xPeke vs Froggen? (w sumie sam nie wiem ;d)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

raczej chodzi o backdoora bo xPeke go zrobił, tak samo jak Froggen go zrobił, obejrzyjcie sobie jak grali vs fnatic w 9 tygodniu (forggen był tfem)

<>

Opublikowano

Oba mecze zapowiadają się epicko, zobaczymy jak będzie, ciekawe czy będzie leciał jakiś splitpush.

Opublikowano

No cóż, jako że jestem z Fnatic od czasów Cs'a to... FNATIC <3:D

Sczerze, bez fanboystwa. Mam cichą nadzieje że właśnie oni wygrają... mam dość idiotycznych "kiboli" Gambitu i tekstów typu "mówisz ruscy a by cie rozjebali" Etc.

Anyway, Fnatic powraca forma a Gambit przegrał z (nie oszukujmy się) drużynami niższych lotów.

Będę oglądać z niecierpliwością :P

Opublikowano

No cóż, jako że jestem z Fnatic od czasów Cs'a to... FNATIC <3:D

Sczerze, bez fanboystwa. Mam cichą nadzieje że właśnie oni wygrają... mam dość idiotycznych "kiboli" Gambitu i tekstów typu "mówisz ruscy a by cie rozjebali" Etc.

Anyway, Fnatic powraca forma a Gambit przegrał z (nie oszukujmy się) drużynami niższych lotów.

Będę oglądać z niecierpliwością :P

'niższych lotów' Gambit ma lepszą sytuację vs CW niż Twoje fnatic, (nic nie mam do Fnatic), ale wkurwia mnie to jak mówisz do innych drużyn 'niższe loty'

<>

Opublikowano

Daj spokój sensus... "niższych lotów" miałem na myśli drużyny niżej w tabeli... nie mówię że grają jakoś znacznie gorzej... są nie tak doświadczeni jak czołówka i popełniają błędy... Dragonborns już chyba można nazwać drużyną "niżych lotów" ale z powodu słabej gry, niż doświadczenia jak u innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...