Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ]VenoxMT2

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również sądze że zmianki powinny byc po 200k poniewaz żeby byc pro trzeba miec sr 50+ um 19+ wiec jest to troche czasu i zmianek wiec prosze o zmniejszenie ceny.

Po uja Ci um jak bronie robisz z bojowego itp. ?

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem,że te wszystkie itemki(bronie,zbroje i biżuteria) w item shopie to żart?

Nie wszystkie, tylko podstawowe eq z którego wyrabia się epiki i 1 epik z rzędu ulepszeń zbroi,broni i broni.

Patrząc na to, że jest 8 nowych zbroi i 7 nowych broni to naprawdę mało :)

Opublikowano

Nie wszystkie, tylko podstawowe eq z którego wyrabia się epiki i 1 epik z rzędu ulepszeń zbroi,broni i broni.

Patrząc na to, że jest 8 nowych zbroi i 7 nowych broni to naprawdę mało :)

To i tak troche przesada,ale mimo to - zagram jak wróce z pracy ;)

Opublikowano

Hawwa, dnia 23 Kwie 2013 - 13:24, napisał:

Rozumiem,że te wszystkie itemki(bronie,zbroje i biżuteria) w item shopie to żart?

Pytanie a z czego ma się serv utrzymać ?
Opublikowano

nie dostałem pelerynek na start, a u handlarzy nie ma fms poza tym serwer ujdzie w tłumie

zapraszam do shinsoo gildia ScreamMyName koło 16 bedziemy krecic jakies wojenki mamy ts3 i wgl

Opublikowano

Serwer fajny, mam nadzieje, że nie skończy się tak jak poprzednio, bo straciliście bardzo dużo graczy. kiedy start, bo nie mogę się doczytać w prezentacji. ?

77771909559090086048.gif

Opublikowano

nie dostałem pelerynek na start, a u handlarzy nie ma fms poza tym serwer ujdzie w tłumie

zapraszam do shinsoo gildia ScreamMyName koło 16 bedziemy krecic jakies wojenki mamy ts3 i wgl

Jak mogłeś nie dostać pelerynek na start i piszesz że tłumy są,skoro serwer jeszcze off i oficjal o 17.

Coś mi się zdaje że prezki pomyliłeś

Opublikowano

Na forum prawie 300 ludzi ;) .

Jest dobrze :)

boooooooooooooo , będą w całej grze dostępne rosy na magie? to wazne ,odpowiedz.

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Na forum prawie 300 ludzi ;) .

Jest dobrze :)

boooooooooooooo , będą w całej grze dostępne rosy na magie? to wazne ,odpowiedz.

z prawie 500 na forum zrobiło się ledwo 300 a z ponad 300 przeglądających temat na mpc zrobiło się 50 . Brawo administracja straciliście połowę graczy :/

Opublikowano

Spokojnie jest młoda godzina może przed startem wejdzie więcej ludzi. A poza tym jeżeli administracja ogarnie start i w grze nie będzie bugów to liczba graczy będzie rosnąć. Ja mam nadzieje, że wszystko się uda i serwer wypali.

Opublikowano

z prawie 500 na forum zrobiło się ledwo 300 a z ponad 300 przeglądających temat na mpc zrobiło się 50 . Brawo administracja straciliście połowę graczy :/

Nie było 500 na forum :) . Tylko max 300-350 :) + to co tutaj na mpcforum .

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Kiedy włączycie rejestracje ? Lepiej włączyć teraz i niech ludzie się spokojnie zarejestrują, niż włączać na ostatnią chwilę i multum ludzi będzie się wbijało i strona padnie. . .

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Kiedy włączycie rejestracje ? Lepiej włączyć teraz i niech ludzie się spokojnie zarejestrują, niż włączać na ostatnią chwilę i multum ludzi będzie się wbijało i strona padnie. . .

reje od godz 1 w nocy juz trybi. ;) 3/4 serwa ma już konta.

Prze zabawne jest to że dzieci wbijają na forum srv i nasz księdzem straszą....

*ksiądz : Proboszcz

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

Rejestracja jest włączona ;)

<a href="https://www.youtube.com/#pid=4442" rel="nofollow" target="_blank">Zapraszam</a>

Opublikowano

Rejestracja jest włączona ;)

reje od godz 1 w nocy juz trybi. ;) 3/4 serwa ma już konta.

Yyy, to czemu jak wciskam Gotowe, to nic się nie dzieje ? ;o

@@OKEJ, FAIL

Za pierwszym razem założyłem konto, tylko nie zauważyłem i miałem problemy xD

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...