Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytank]o o jedna mala rzecz

GramWeWszystko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy przejdziesz dungeona na poziomie Abyss (czy jakos tak sie to pisze) to pojawia sie kroliczek z boxem i gdy nie masz klucza a klikniesz na niego to wypadaja tylko jakies 3 rzeczy, a gdy masz ten klucz w eq i klikniesz na tego boxa to wypada o wiele wiecej rzeczy.

Wiem, ze troche chaotycznie napisane, ale mam nadzieje, ze pomoglem.

Opublikowano

Co? ... Co wy mu piszecie? Mini cooper key, a dimensional box key to co innego..

Mini cooper key - potrzebne do eventu w którym można wygrać mini cooper czyli prawdziwe auto.. Jakie? Wpisz w google mini cooper, a zobaczysz^^ Wypadają z takich jak by prezentów które lecą z kaczek. Kaczki pojawiają się losowo w dungeonach.

Dimensional box key - wyglądają jak jakieś złote klucze. Wypadają zwykle z bossów, choć nie zawsze.. Jest jakaś szansa.. Dodatkowo gdy ktoś Cię boostuje to wypadają 2 z królika na końcu abyssa. Przy boostowaniu gość musi mieć większy od Ciebie lvl o jakieś 8-10 i większy, chociaż to tylko takie moje obserwacje, równie dobrze może być o 6 lvl większy.. Klucze te otwierają box królika z którego lecą code, reverty (dodanie i usunięcie potentialu czyli swego rodzaju bonusu) i gifty

Zbieram like ;x

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...