Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja ci powiem że mam własnego bota na paldium on nie potrzebuje aktualizaci ani nie jest to pixel bot i on potrafi wszystko ten bot nazywa sie brata albo kuzyn

x

Opublikowano

i wiadomo jak bedzie wygladala sytuacja z botami? czy niebardzo? czy jest jeszcze sens czekac czy lepiej sprzedac? bo mam pbdobota jakby ktos byl zainteresowany

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

i wiadomo jak bedzie wygladala sytuacja z botami? czy niebardzo? czy jest jeszcze sens czekac czy lepiej sprzedac? bo mam pbdobota jakby ktos byl zainteresowany

Jak narazie są aktu, przez wrota hades(tak mówi większość ludu) nie ma co panikować, ale będzie trzeba długo czekać, a przynajmniej mi się tak wydaje

Opublikowano

Od kilku godzin ibot faktycznie online jest. Ale wczoraj (kiedy został założony ten temat) Bota ŻADNEGO nie było

@down

Brawo detektywie, kilka osób wyżej to pisało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...