Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, ciągłe wytykanie błędów, nawet jeżeli ich nie ma

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, Chrome cały czas podkreśla mi błędy czerwoną falą, nawet jeżeli ich nie ma, np w tym co do tej pory napisałem jest już 15, sory już 18 podkreśleń (już 20).

Jak to wyłączyć? (22)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Kliknij w menu Chrome (trzy poziome kreski w prawym górnym rogu) -> ustawienia -> Wyświetl ustawienia zaawansowane ( na samym dole) -> Ustawienia języka i wprowadzania -> usuń inne języki niż Polski i/lub Dodaj -> Polski

Opublikowano

Zostawiłem tylko polski i nadal to samo, aż tak mi tłumaczyć nie musiałeś, wiem gdzie są ustawienia a gdzie zaawansowane, tłukiem nie jestem. (15)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jeśli nie potrzebujesz podkreślania błędów to je po prostu wyłącz. Co do mojego tłumaczenia to wolę napisać parę słów więcej niż później tłumaczyć wszystko w dziesięciu innych postach. Poszukam jeszcze jakiejś innej przyczyny i dam Ci znać jak coś wykombinuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...