Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc New 105 cap

szalonyjoe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest jakaś gildia?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Server fajny co wy gadancie

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

To nie jest dawna ekipa ZSZC - zaj..ali nazwe tylko ,bo jest popularna i przyleci sporo osób na to..Rano gadałem z GM i napisał wprost że to jest zupełnie nowa ekipa mają tylko taką nazwę.Na start nie dostajemy nic prócz 500k golda i 1m sp. Nie ma broni sos do 42. Sporo bugów jest - jak to gm stwierdził ( pracują nad DB).Dodam, że to turecki server ( nastawiony na Pay to win ). Tak wynikało z rozmowy z GM'em.Graczy nie widzę tam w ogóle .. pt żadnego. 2 słowami - dead server:)

To nie jest dawna ekipa ZSZC - zaj..ali nazwe tylko ,bo jest popularna i przyleci sporo osób na to..Rano gadałem z GM i napisał wprost że to jest zupełnie nowa ekipa mają tylko taką nazwę.Na start nie dostajemy nic prócz 500k golda i 1m sp. Nie ma broni sos do 42. Sporo bugów jest - jak to gm stwierdził ( pracują nad DB).Dodam, że to turecki server ( nastawiony na Pay to win ). Tak wynikało z rozmowy z GM'em.Graczy nie widzę tam w ogóle .. pt żadnego. 2 słowami - dead server:)

Nie ściągajcie tego syfu ! Jest w tym tyle gówna, że cały komputer mi zaraz wystrzeli w powietrze, w każdy plik mi weszły wirusy od tych brudasów łącznie z tym, że wlazły na system już. To jest podróba ZSZC ,wbiłem tam na 5 minut. Same turasy i gówno a nie server. Pozdrawiam ; )

jak sie nie podoba wbijac nie musicie ale nie musicie zniechęcac tez innych niech sami wbija i obadaja sytuacje . pozdro ;] ,

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

Nawet gdyby zarządzała tym stara ekipa zszc,nie powstałby tam taki klimat jak panował przed wylewem innych prywatnych serwerów. Kiedyś nie było zbytnio w czym wybierać spośród privów,mieliśmy tylko ecsro,sjsro i właśnie zszc.

Opublikowano

Zakładam Gildie Pisać w Grze Epi0

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERVER MIŁA ATMOSFERA NIE CZYTAĆ TEGO WYŻEJ, PISAĆ W GRZE Epi0 MAMY POLSKĄ GILDIE

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

To już nie to samo zszc co bło kiedyś , pamiętne czasy serwerów Earth czy Water.

Treaz to banda dziecinnych tusasów które chcą przywrócić coś co upadło , tak jak by próbować ożywić zmarłego.

Tego już się nikomu nie uda , jedynie co to można liczyć ewentualnie na taki sam koniec tego serwera.

Opublikowano

zapraszam na serwer , Naprawde fajnie sie gra i dużo się dzieje są eventy itp pm w Grze Epi00 mamy Gildie

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...