Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft

Ups...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie ten dział to sorry.

Więc tak, jakie mc ma wymagania, pójdzie na kompie:

512MB ramu

Procek AMD sempron 2800+ 1.61GHz

Karta Graf. 128mb

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

ziom mialem kompa

1GB ramu

1GHz

Grafa 128

Optifine i wszystko na minimalne pozniej troszke zwiekszasz

smiga na 30/60 FPS

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

@up - 8GB to może nie ale 2GB w zupełności ci wystarczy ;) sam mam na razie 4GB, i śmiga bez najmniejszych ścięć ;) przy okazji jak bd miał troche kaski zdecydowanie zmień procka i karte graficzną na 1GB, procka polecam Core I5 albo I3, jak potrzebujesz pomocy z kompem pisz na priv. pozdro ;D

Opublikowano

miałem kilka lat temu podobny komputer, grafika na najmniejszą i da sie grać, na dalekiej już lekko odczuwałem lagi

Opublikowano

Ja mam 2RAMy i jednordzeniowy procek 2GHZ i mam lagi :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

@UP

Właśnie na odwrót :) Wiele operacji przejmie serwer przez co jego komp zajmie się podstawowymi operacjami :) Na serwerach na ogół lagi są mniejsze (dużo też zależy od serwera)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

@up - 8GB to może nie ale 2GB w zupełności ci wystarczy ;) sam mam na razie 4GB, i śmiga bez najmniejszych ścięć ;) przy okazji jak bd miał troche kaski zdecydowanie zmień procka i karte graficzną na 1GB, procka polecam Core I5 albo I3, jak potrzebujesz pomocy z kompem pisz na priv. pozdro ;D

Do tego mobo ciężko co kolwiek dostać :)

Pytam bo mam 2 kompy, w jednym 8GB i kartę 2GB, a drugi tutaj opisałem.

Chodzi o to że na tym "złomku" też chcę w coś pograć ;)

@top

Do zamknięcia

74f31dbf1675f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...