Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z pobraniem gry.

TraV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem sobei zagrać w l2 . Więc weszłem na strone i zaczełem robić jak w poradniku.

Tylko że jak klikam na "NcSoft Lauchner ( to co pobrałem ) to po chwili wyskakuje instalacja " Pando Media Booster " więc daje ok ( ominąć się nieda ) i już mi tak nawala instalacja pando media Boster od 3h a nie ma paska kiedy ma się niby zakonczyć..

Co zrobić ? Anulować to ? czy co

Edit.

A jak próbowałem pobrać z tej stronki : https://eu.4game.com/lineage2pl/play/

To pobiera to 4.4 mb i zostaje czas 1s. i tyle. Tak się zatrzymuje... pisze że pobiera a jest 4,4mb / 4,4 mb i 1 sekunda do końca.. Czekam tą 1 sekunde z 30 min :P

Witam.

Mam pytanie odnoście klasy/postaci w l2. Dziasiaj będe grał 1 raz w l2. I niewiem jaką klasą ;)

Zawsze mam zwyczaj grać klasami najłatwiejszymi;
-szybko się wbija lvl,
-łatwiej się gra,
-łatwiejsze skile ( build ).

I mam pytanie co za klasa jest najlepsza na pierwszy raz ? :)

Wbije klasą łatwą jakiś większy poziom, jak już ogarne gre i wszystko to zaczne grać klasą dobrą na pvp :) Jak to zawsze robie ;P

O i mam jeszcze pytanko :)

Czy wam też przy uruchamianiu gry strasznie długo ładuje się "Frost"??

Mi wyskakuje okno Frost > Loading i z 5-10 min tak puki się nie uruchomi... Niewiem co to ma byc :P

Siema podczas gdy włączam l2 wyskakuje mi ten błąd:
64515495269213992842.jpg

A po nim kolejny:
98803397623493362400.jpg

Co robić ? :D

Tematy połączone

//doxxx

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To że sie Frost długo ładuje to normalne , ale niestety nie wiem jak ci pomóc z tym Pando , mi wszystkie ładnie śmiga.

Postać do grania polecam Ci orka szamana , fajnie sie nim gra z powodu HP Draina , po przebudzeniu staje sie Issem a na tym można wieeele zarobić w aden .

btw. nie wiem czy tylko mi ale nie da sie otwierać tych zdjęć z błędami podczas włączania gry itd ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...