Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Kopiowanie na multi! Działa na każdym serwerze! BUG! Kopiujesz, co chcesz i ile chcesz!

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sprawdzalem z kumplami, z 20 zary probowalismy, ale nie wychodzilo.

nagraj filmik, moze robimy cos zle

Opublikowano

dla mnie takie sobie bo trzeba 3 osoby i tylko 3 diax na jedno takie cos. Jest tez inna maszyna kopiujaca w 1 osobe i masz tego ile chcesz za jednym razem.

Opublikowano

Widać , że długi w mc grasz mózgu ... Silk Touchem się lód kopie ...

Ja miałem przerwę grania w minecraft, grałem od 1.5_01 do 1.9 a później przerwa do 1.4.5 więc, nie wmawiaj mi że nie mam mózgu . . Poza tym silktouch trudno zdobyć

Naucz się budować zdania, bo próbujesz przyszpanować tym że wiesz co to ortografia i interpunkcja a budowę zdania możesz pójść poćwiczyć

Widać, że długi w mc grasz mózgu

To zdanie nie ma sensu.

Opublikowano

Widać , że długi w mc grasz mózgu ... Silk Touchem się lód kopie ...

Człowieku ma prawo niewiedzieć pozatym do czego byłby mu lód? nie ma innego zastosowania jak do jakiegoś lodowiska na serwerze albo do tego buga

Opublikowano

Jestem ciekawy skąd wezme lód, i po co on jest

Aby zdobyc lod,zenchantuj kilof na "Jedwabny Dotyk I",a lod,napewno jest potrzebny,o to pytaj Tworce tematu.:)

Opublikowano

działa!!! :DDD super poradnik

Leci +

Jesli pomogłem daj +

Motywuje do dalszej pomocy innym...

:)

Opublikowano

na dobrym serwie lód kupisz w centrum handlowym prowadzonym przez admina bo w sklepie to jedynie z jedwabnym dotykiem wykopiesz ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdziłem i działa u mnie na skyblocku...POLECAM!

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...