Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać konto po hacku - RL Tibia

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym poradniku chcę opisać metodę odzyskania naszych passów do gry , nowi gracze na pewno nie wiedzą jak to zrobić więc dlatego postanowiłem napisać ten poradnik.

Pierwsze co musimy zrobić , wchodzimy na stronę:

www.tibia.com

Następnie po lewej stronię widzimy menu , musimy nacisnąć na zakładkę "Account" a potem ujrzymy różne opcję , nas interesuję opcja " Lost Account"

post-542265-0-02484400-1366558012.png

Po naciśnieciu na Lost account ujrzymy okienko z białym polem , musimy wpisać nick swojej postaci do której zapomnieliśmy hasła:

post-542265-0-53612700-1366558320_thumb.png

Następnie ujrzymy wielę opcji takich jak:

I have forgotten my password.- Zapomniałem hasła do konta
I have forgotten my account name. - Zapomniałem nazwy do konta
I have forgotten both my password and my account name.- Zapomniałem hasła i nazwy do konta
My account has been hacked.- Zosałem schakowany
I want to change the email address of my account instantly - Chcę zmienić adres email do mojego konta
I need a new recovery key. - Potrzebuje nowego klucza odzyskiwania do konta
post-542265-0-72586900-1366558666_thumb.png
Gdy klikniemy w 1 opcję "Zapomniałem hasła"- będziemy musieli podać nasz adres email[taki który podawaliście przy rejestracji], i nazwę konta
Gdy klikniemy w 2 opcję "Zapomniałem nazwy do konta"- będziemy musieli podać nasz adres email i nasze hasło do konta.
Reszta opcji wymaga naszego recovery Key , jest to klucz który po zarejestrowaniu konta możemy zdobyć wpisując na stronie nasze dane-później możemy zamówić np PACCa gdy wpiszemy nasze dane do konta.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Poradnik dla niepełno sprytnych. Moim zdaniem.

Może nie każdy wie jak to zrobić? To że ty wiesz to bardzo mnie to cieszy ale są tacy co potrzebują takich poradników - od tego jest forum prawda? zeby pomagać.

Opublikowano

Poradnik dla niepełno sprytnych. Moim zdaniem.

Większość osób ma problemy z odzyskaniem hasła do swojego konta, więc nie spamuj, jeśli ci nie pasuje poradnik zrób sobie własny i zobaczymy czy zrobisz lepszy ;)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Większość osób ma problemy z odzyskaniem hasła do swojego konta, więc nie spamuj, jeśli ci nie pasuje poradnik zrób sobie własny i zobaczymy czy zrobisz lepszy ;)

Jeżeli ktoś nie zna inglisz to może mieć jakiś problem, a tak wgl to nie wiem skąd wywnioskowałeś że poradnik mi nie pasuje ;p. Sam poradnik jest w porządku SS'y , wszystko opisane itp. Nie urzekła mnie tylko tematyka tego TuT'a. ;]

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie zna inglisz to może mieć jakiś problem, a tak wgl to nie wiem skąd wywnioskowałeś że poradnik mi nie pasuje ;p. Sam poradnik jest w porządku SS'y , wszystko opisane itp. Nie urzekła mnie tylko tematyka tego TuT'a. ;]

Dzięki za opinie , po prostu z 1 postu wywnioskowałem że hejt na poradnik leci , pozdrawiam.

Opublikowano

A to Jakis problem ze zrobilem ten poradnik? Moze jestes bardziej kreatywny to wymysl cos lepszego ;)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

bez kitu dla niepelo sprytnych

Pomoglem ? Daj Lubie To !

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

3 opcja shakowanego tworzyć nowe konto i nie myśleć o starym koncie jeśli już hacker dobry sie przypieprzy do konta to i juz po koncie inaczej zmienia odrazu górne oraz dolne wraz z emailem i recka robi

• 9 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

To żeś się k***a namęczył. Tut jest bezsensowny, jakby ktoś miał z tym problem to przetłumaczył by sobie to nawet przez translator...

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...