Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft RPG

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc , jak zły dział to przepraszam , ale do downloadu to raczej nie tam xD . Ostatnio grając w MC powiedziałem sobie dość ! I zacząłem szukać jakiś fajnych packów do tej gry . Niestety nic nie znalazłem i postanowiłem tutaj zadać pytanie . Czy znacie jakieś packi do minecrafta (takie coś jakby Legenda Notcha to co robi teraz polski pingwin) , niech to będzie taki jakby Rpg . Że są questy itp. Najlepiej żeby było po polsku :) . Daje lajki .

Opublikowano

A to nie do dzialu minecrafta ? Packow ci nie zaproponuje ale dam ci gre mythruna fajna gierka do pobrania na mythruna.com

1367580920-U384748.png
Opublikowano

Najlepiej jakbyś grał na serwerach RPG :) Mają i motyw i ludzi, którzy wprowadzą cię w fantastyczny świat :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...