Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko do was..

Elciar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam pytanie.. Czy warto jest wrócić do gry na globala? Po porstu tak zaczynać wszystko od nowa bez is bez nieczego.. Jeżeli tak to na który serwer.. Myślę nad solarem by grać postacią Surą WP. Jeżeli jest ktoś kto tam gra to jaka panuje teraz atmosfera? Bo wiadomo solo gra jest nudna.. Nie wiem gdzie to miałem napisać, ale jeżeli będą jakiekolwiek wątpliwości tematt proszę przenieść :)

Opublikowano

Opłaca się chodź by dla przyjemności na S26 , dlaczego ?

- Walka o topkę

- Łatwo stać się rozpoznawalnym graczem

- Małe ceny

- Dużo graczy

- Dużo botów to jest - :D

u6pv.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem teraz już nie warto, po wprowadzeniu mapy nowej, i odblokowaniu 105lv, zmianek i dodan od 20lv, bardzo dużo jest już itemów 5b. Zagraj już lepiej na SG. Na pl'u bez is'a moze i sie wybijesz, lecz po pół roku gry ;)

Edit. Jak wogóle się wybijesz, w masie tych itemów z bonami ;)

Opublikowano

Polecam s 26. Dużo ludzi tam gra. Niskie ceny jak 3 lata temu . Mało dzieci neo , jedynie czego tam nie znajdziesz to atmosfery ze starych lat.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ja polecam ci server np.s9,s8,s18 wymienie ci plusy i minusy gry na wyludnionych servach:+Latwy zarobek na s9 w m2 o 2 w nocy nikt metkow nie bije a na s26 czy tez s1 pelno botow lata :)+Zrobisz dobre eq polacza servery jestes pro +Latwy exp w sobote w godz szczytu na s9 duzy spot v1 wolny :-) ~Malo osob gra ~malo itemow na sell ludzie maja ~malo fajnych gildi ~nuda ~nikt nie chce pvp tyle odemnie pozdro :-)

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Opublikowano

Nie opłaca się. Teraz grać tam można, jak się ma jakiś wyższy lvl, a od nowa nie ma sensu.

Lepiej zagrać na jakimś dobrym privie ;)

a45e42aae9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...