Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na NOWY SERWER (może nawet 1 w Polsce)

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam bardzo dobry pomysł na zajebisty serwer, szczerze mówiąc wątpie, że ktoś jeszcze na to wpadł, chodź może... ale naprawdę dobry pomysł, niektórym, którzy grają już w mc od 3 lat, tak jak ja to wiedzą o czym mówię, normalna gra bez cuboidów! UWAGA. Te czasy mogą wrócić, szukam wszystkich zainteresowanych, będzie można się złożyć na jakiś serwer jak coś, albo ktoś ma, nie musi być odrazu jakiś wielki na początek. KONTAKT: gg -> 33770533 skype -> milten22pl ts3: -> mcrpg.pl (mój nick: milten)

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Sory ale takie serwy już są i najczęściej po miesiącu padają : /

Minecraft staje się coraz lepszy i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie!

Opublikowano

Może i tak, ale ten serwer będzie wogóle na innej wersji minecraft, narazie mało kto wie o niej raczej...

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...