Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domowa strona

czesia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja pierwsza strona pisana przy pomocy tokajo wyszła chyba nie najgorzej lecz będę ja kończył :)

[link usunięty przez moderatora]

Prosze o wyrozumiałość :>

Opublikowano

Widać takie coś jak to:

Desing moim zdaniem okropny, a sam nie wiem do czego ta strona ma być :/

Opublikowano

Syty z Ciebie designer. B)

Strona daje po oczach niż kamizelka odblaskowa, oprócz tego, design wygląda jakbyś powycinał elementy z kilku różnych szablonów i powklejał je tam gdzie masz ochotę, beztrosko ciesząc się :D

Kodu nie komentuję, bo nie mam siły ( w spoilerze przykładowych kilkanaście linijek, które znaleźć można w kodzie strony ):

<p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p><p><br></p>

Opublikowano

Logo(w zasadzie napis) do wymiany, slabo widoczne (logo+tlo strony takie same kolory), menu troche dziwne (ruchome), jesli chcesz miec ruchome menu dodaj opcje, ze po najechaniu napis staje a nie spowalnia,
ogolnie napisy slabo zrobione, grafiki tutaj nie ma na stronie wiec nie ma co oceniac :) cale menu jakos dziwnie wysrodkowanie, mam je bardziej na prawo niz na srodku, lecz moze tak mialo byc :D

tak jak powiedzial up, pod menu wyswietla sie

Opublikowano

Słabe, sory ale pod każdym względem. Musisz wziąć pod uwagę to że twoja strona będzie przeglądana na różnych rozdzielczościach i ją do tego przygotować. U mnie np był to jeden wielki bajzel. Ogólnie moim zdaniem takie menu to wiocha. Powiedziałbym tutaj że jak na pierwszą stronę jest okej, ale niestety nie jest. Wielki syf. Doucz się trochę i czekamy na kolejne demka w twoim wykonaniu :) Pozdrawiam.

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

Słabe,

1. Biały pasek po prawej.
  2. Słabo dobrane tło.
  3. Jakaś karuzela o.O
  4. To nie forum... MyCode ci nie zadziała
  5. Brak tytułu strony
  6. Strona daje strasznie po oczach

Chyba tyle. Jak poprawisz to zrób @ref

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

eee 1 mój projekt dopiero sie ucze -_- a ten BBcode nie nie miał działać lecz napisałem to aby ludzie wiedzieli ze dodam tan odnosnik :) ale wezmę sobie rady do siebie i jutro rano to poprawie :) a jeżeli ktoś ma czas i ochotę to mógłby mi zrobić grafike :]

Opublikowano

Jak na pierwszy raz nieźle :-]

- Kolorystyka

- Za dużo ruchomych elementów

+ W miarę ładna grafika.

Opublikowano

/* Created by Artisteer v4.0.0.58475 */

Style.css .... Hmm?

Opublikowano

Proszę Cię, zanim opublikujesz coś na forum internetowym zastanów się czy to co chcesz udostępnić ma ręce i nogi. Rozumiem, twoja pierwsza strona. Ale czy od razu musiałeś się popisać miernym dziełem? Trochę samokrytyki.

PS. Jeżeli chcesz napisać w miarę dobrą stronę www to zajrzyj na http://www.kurshtml.edu.pl/. Tam właśnie nauczyłem się podstaw.

Opublikowano

Strona moim zdaniem ma kiepska grafike zrobiona generatotem? lub 2min w photoshop

Kodu nie komentuje bo sie nie znam

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do rozmiaru tła, i całej reszty wypowiem się tak, wygląda jak nawy youtube... Wszystko z lewej - z prawej pusto

Jeśli pomogłem daj +!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie fajnie ale polecam zainwestować w jakiś hosting :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Słabe,

1. Biały pasek po prawej.
  2. Słabo dobrane tło.
  3. Jakaś karuzela o.O
  4. To nie forum... MyCode ci nie zadziała
  5. Brak tytułu strony
  6. Strona daje strasznie po oczach

Chyba tyle. Jak poprawisz to zrób @ref

Lepiej bym tego nie ujoł :)

Opublikowano

Ja bym bardziej poprawił kolorystycznie :)

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Słabe strasznie, ale pracuj będzie lepiej. ;)

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

Jezeli nie jestes grafikiem, chcesz sie nauczyc kodowania to pobierz sobie photoshop , a nastepnie gorowy plik psd ( layput jakiejs strony) i zaczynaj .. po dluzszym czasie dojdziesz do wprawy o do wlasnego stylu kodzenia ; )

Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...