Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash MC

13konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

java.lang.IllegalArgumentException: Slot 249 is already occupied by
BlockHerobrine@1ce64ae when adding
chocolate.mods.BD.block.BlockCapsule@133f71b

Klocek "BlockHerobrine" powoduję crashe..

Co do textur to masz zbugowane ... użyj textur default

Opublikowano

default też mam zniszczone !!

hdwZyg0.jpg

A co powoduje biały ekran ??

zainstalowałem 56 modów ręcznie i mam biały ekran.

mca.pngSpotykam herobrine gdy gram na single played gdy stworze nowy świat.On tam już jest :(.Kurde zadużo dedów i bódynków które nie mogły się wygerować .Legenda jest prawdziwa.Notch miał brata ale gdy zmarł jego duch krąży w minecraft.
Opublikowano

na początku jest biały ekran potem Napis mojang i biały ekran...mam 4g ra, a przydzieliłem 3 użyłem launcher by zycu.

mca.pngSpotykam herobrine gdy gram na single played gdy stworze nowy świat.On tam już jest :(.Kurde zadużo dedów i bódynków które nie mogły się wygerować .Legenda jest prawdziwa.Notch miał brata ale gdy zmarł jego duch krąży w minecraft.
Opublikowano

Pewnie jakieś mody nie współpracują ze sobą ...

Możliwe też że masz jakieś niezaktualizowane ...

Na czystym mc bez modów też masz biały ekran?

Opublikowano

nie ale nie widze itemków niektórych czy bloków..

Opublikowano

o kurde naprawiłem moje paczki są w 100% testowane nie ma błędu ale mogą być lagi.I zalecam używanie textuture pack bo default jest poniszczone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...